News

Probleme mari la Banca Transilvania. Anunț pentru toți clienții. Ce se întâmplă cu aceste conturi bancare

Probleme mari la Banca Transilvania. Anunț pentru toți clienții. Ce se întâmplă cu aceste conturi bancare

Probleme mari la Banca Transilvania. Reprezentații instituției bancare au emis una avertisment de ultimă oră pentru toți clienții. 

Dacă ai cont deschis la Banca Transilvania, ar fi bine să fii la curent cu toate ofertele pe care banca le pune la dispoziție clienților. Acestea pot fi văzute pa pagina oficială de Facebook, ori pe site-ul oficial.

Iar dacă pe internet apar alte oferte mult prea tentate, cel mai probabil este vorba despre o fraudă, avertizează reprezentanții băncii, care le recomandă clienților să nu dea click pe niciun link suspect primit.

De asemenea, clienții trebuie să fie atenți la modul în care este conceput un mesaj care pare că vine din partea băncii. În rândurile de  mai jos, sunt explicate mai în detaliu aceste lucruri.

Dacă un client ajunge însă să fie victima unei fraude, sau întâlnește astfel de mesaje, cel mai bine contactează un reprezentant al băncii și raportează pagina respectivă, astfel încât aceasta să fie închisă.

Mesajul transmis de Banca Transilvania

„Dacă sună prea frumos să fie adevărat, este foarte posibil să fie o tentativă de fraudă. Dacă vezi reclame de acest fel, care folosesc însemnele BT, te rugăm să ne anunți cât mai curând.

E-mail-uri care par din partea băncii sau a unui reprezentant BT s-ar putea să nu fie de la noi. Nu răspundeți acestor mesaje, nu accesați link-urile pe care le conțin, chiar dacă au un subiect care poate atrage atenția, precum: Mesaj important, Suspendare cont.

Social media pe Facebok, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok sau Pinterest avem doar pagini oficiale și echipe dedicate care să te ajute atunci când ți-e mai la îndemână să iei legătura cu noi așa. Când îți solicităm numele și numărul de telefon, în mesaj privat, e doar pentru a putea lua rapid legătura cu tine”, a fost mesajul transmis de către reprezentanții de la Banca Transilvania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate