Economie

Ai contract cu ENEL și vrei să treci la Hidroelectrica? Acum este momentul: ofertă de preț foarte mic până la 30 iunie. Ce trebuie să faci. Procedura durează un minut

Ai contract cu ENEL și vrei să treci la Hidroelectrica Acum este momentul ofertă de preț foarte mic până la 30 iunie. Ce trebuie să faci. Procedura durează un minut

ENEL are în momentul de față cel mai mare număr de clienți în România, peste 3 milioane. Chiar și așa compania italiană a anunțat că se retrage din țara noastră și și-a vândut activele către greci, care ar urma să preia totul în perioadă următoare. Pe acest fond ușor instabil, cei de la Hidroelectrica încearcă să atragă noi clienți.

Până acum, compania nu s-a concentrat pe acest aspect, însă după liberalizarea pieței tot mai mulți români au fost interesați să încheie contracte cu furnizorul românesc de energie. Hidroelectrica nu a fost pregătită pentru un număr atât de mare clienți casnici, astfel că nici acum nu are gata un soft prin care să trimită facturile la curent abonaților.

Totuși reprezentanții companiei au anunțat că în cel mai scurt timp situația va fi remediată. Și probabil de data aceasta nu au mințit pentru că au venit pe piață cu o ofertă foarte greu de refuzat.

Ce trebuie să faceți pentru a trece de la ENEL la Hidroelectrica

Mai precis, timp de un an, conform Hidroelectrica, pentru cei care își încheie contractele până la 30.06.2023, prețul energiei electrice va fi 0,280 lei/KWh.

„Noile începuturi sunt mereu pline de entuziasm, dar și de provocări.

💡 Hidroelectrica îți oferă cel mai bun preț la energia electrică și o modalitate rapidă de contractare prin intermediul portalului pentru clienți.
💡 https://client.hidroelectrica.ro/contractare.

Îți oferim posibilitatea de a încheia online, în cațiva pasi, un contract de furnizare a energiei electrice cu Hidroelectrica potrivit nevoilor tale.

Prețul energiei active pentru o perioadă contractuală de 12 luni: 0,280 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pană la 30.06.2023)”, precizează Hidroelectrica.

Procedura de încheiere a unui contract este așadar foarte simplă. Totul se realizează online. Aveți practic nevoie doar de o factură mai veche de la fostul furnizor și să completați câteva câmpuri.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate