News

Ce salarii oferă cu adevărat Dedeman? Cât câștigă o simplă vânzătoare și la ce sume poate ajunge un consultant în vânzări

Ce salarii oferă cu adevărat Dedeman Cât câștigă o simplă vânzătoare și la ce sume poate ajunge un consultant în vânzări

Dedeman este fără doar și poate brandul românesc cu cel mai mare impact în momentul de față. Profitul realizat de frații Pavăl este uriaș, astfel că cei doi patroni au început să facă investiții în numeroase alte domenii pentru a-și spori și mai mult averea. Pe lângă imobiliare, mai nou aceștia au început să-ți folosească banii și în agricultură.

Dedeman rămâne, însă principalul business și un loc în care mulți români își doresc să lucreze. Dar ce salarii oferă compania? Nu atât de mari pe cât s-ar crede.

De exemplu un gestionar marfă în provincie primește 2.000 de lei, în timp ce o simplă vânzătoare 3.000 de lei la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 600 de lei plus încă 1000 lei comision din vânzări, dacă este cazul.

Un șef de raion la Dedeman în zona construcții ajunge la 7.000 de lei, plus tichete de masă în valoare de 400 lei, dar nu are alt tip de comision. Pentru a avea un job de acest tip, în general Dedeman cere experiență de zece ani în domeniu.

Ce salarii oferă Dedeman?

Un muncitor necalificat, dar care lucrează la sectorul ambalare primește un salariu de 3.000 de lei de la Dedeman, la care se mai adaugă bonuri de masă în valoare de 350 de lei.

Un tehnician suport IT de nivel 1 sau 2 primește în provincie 5.000 de lei, iar un consultant vânzări în București de exemplu va avea un salariu net de 3.200 lei plus 600 lei tichete de masă plus 1500 lei bonus pe lună, dacă-și va îndeplini obiectivul.

Toate sumele au fost preluate de pe site-ul undelucram.ro.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate