Economie

Ai cont deschis la BCR sau vrei să-ți faci unul? Poți să primești 2.000 de lei GRATUIT, instant. Ce condiție trebuie să îndeplinești

Ai cont deschis la BCR sau vrei să-ți faci unul Poți să primești 2.000 de lei GRATUIT instant. Ce condiție trebuie să îndeplinești

Ai cont deschis la BCR? Află că poți să primești 2.000 de lei în mod gratuit, instant. Ce ai de făcut? E foarte simplu și trebuie îndeplinită o singură condiție.

BCR vine cu o super ofertă pentru clienți. Poți să primești mii de lei în mod gratuit de la bancă dacă faci acest lucru. Oricine poate să beneficieze de această ofertă.

BCR îi invită pe clienții noi, dar și pe cei vechi, să vină cu salariul la bancă. Astfel, cine face asta are șansa să câștige premii de-a dreptul fabuloase care nu merită ratate.

„Prima alegere bună e să vii cu salariul la BCR. Iar când alegi produsele care-ți fac bine, ai șanse să câștigi super premii. Alege cât mai multe produse, iar șansele tale cresc. Vezi câte șanse ai, direct în George”, anunță cei de la BCR.

BCR oferă premii fabuloase clienților

Ce poți să primești de la bancă? După cum spuneam și mai sus, BCR pune la bătaie premii de-a dreptul fabuloase. În primul rând este vorba despre două studiouri la mare.

De asemenea, clienții norocoși mai pot să primească și una dintre cele 5 bucătării complet echipate, ori unul dintre 500 de fonduri de rezervă în valoare de 2.000 de lei.

BCR mai oferă de asemenea și 1000 de bilete la concertele importante din acest an. Deci oferta e una cu adevărat tentantă și chiar nu merită ratată. Și totul e foarte simplu.

Doar trebuie să îți muți salariul la BCR și apoi ai șansa să te bucuri de premii. Astfel, grăbește-te astfel încât să te încadrezi în promoție.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate