Travel

Review hotel Papillon din Antalya. De ce este aici Raiul pe pământ în adevăratul sens al cuvântului

Review hotel Papillon din Antalya. De ce este aici Raiul pe pământ în adevăratul sens al cuvântului

Review hotel Papillon din Antalya. În primul rând vreau să sublinez că pentru mine Antalya este Raiul pe pământ. Ador acest tărâm turcesc încărcat de energie pozitivă și oameni veseli și ospitalieri. Am fost deja de două ori în călătorii de presă și am testat foarte multe hoteluri de 5 stele.

Pentru cei care nu știu, Antalya este locul de pe planetă cu cele mai multe hoteluri de 5 stele adunate într-un singur loc. Luxul este aici la el acasă, iar mâncarea este ceva absolut divin. Este imposibil să vii în vacanță aici și să nu pleci cu minim 2-3 kilograme în plus. Așa că grijă mare. Oricum majoritatea resorturilor au și săli de fitness, așa că le puteți vizita zilnic.

Cum spuneam, am fost în multe hoteluri de 5 stele din Antalya și dacă ar fi să fac un top, clar l-aș poziționa pe Papillon pe locul 1. Eu am fost în Papillon Ayscha și doar am vizitat Papillin Zeugma, care am înțeles că este și mai și, ceea ce mi se pare super waw pentru că deja la Papillon Ayscha totul a fost perfect. Ambele sunt în Belek.

La Papillon chiar te simți ca-n Rai

Rar mi se întâmplă să nu găsesc măcar un lucru de reproșat unei unități de cazare. Dar aici chiar nu am avut ce. În primul energia… era ceva în aer parcă. Camerele îți dădeau o stare de bine, de bucurie, mâncarea era ceva de vis… ți-ai fi dorit să ai un stomac gigant ca să poți încerca de toate și o Zână Bună, care să-ți taie apoi kilogramele extra, plaja superbă… atmosfera, distracția.

Spre deosebire de alte hoteluri de 5 stele din Antalya, Papillon aparține unor patroni care sunt orientați doar spre turism. Multe alte resorturi sunt investiții ale unor milionari de top, dar care sunt orientați spre alte business-uri.

De aceea, aici atenția pe turist este una sporită. Recomand pentru o vacanță cu copiii Papillon Ayscha. Desigur puteți veni și singuri și cuplu, tot superb este. Însă Papillon Zeugma ar fi destinat mai mult cuplurilor fără copii.

Eu am fost super fascinată de ambele. Am mers acolo cu TUI TravelCenter, care au oferte bune aici și vă las mai jos și câteva imagini realizate de colegul Nelu, care a fost și el în aceeași călătorie și face niște filmări și poze de milioane.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate