Travel

Review hotel Reina del Mar din Obzor, Bulgaria. Își merită sau nu cele 5 stele? Cât costă o vacanță aici vara

Review hotel Reina del Mar din Obzor Bulgaria. Își merită sau nu cele 5 stele Cât costă o vacanță aici vara

Review hotel Reina del Mar din Obzor, Bulgaria. Anul acesta s-a scris foarte mult despre perțurile de pe litoralul românesc versus litoralul bulgăresc. Recunosc că nu am fost deloc la mare la noi în acest an, dar curiozitatea m-a împins să testez pentru prima dată în viață țara vecină.

Și pentru că a fost foarte intens promovat hotelul Reina del Mar din Obzor, Bulgaeia am mers și eu acolo. Are 5 stele și este ultra all inclusive, adică mănânci și bei oricât de mult vrei în prețul sejurului, care nu este deloc ieftin.

Eu am mers în perioada 10-13 septembrie pentru că Travel Planner, agenția de turism pentru care am optat, a oferit o reducere de aproximativ 40% pentru toți clienții. Așadar am plătit 3.000 de lei pentru 2 persoane pentru 3 nopți. Nu este ieftin, dar pentru un hotel de 5 stele, se poate spune că este decent. Pentru luna august, însă țineți cont că prețul este cam dublu.

Ce primește pentru 100 de euro pe zi la hotelul Reina del Mar?

Așadar ce primești practic pentru 100 de euro de persoană pe zi? Ei bine, PARCARE în incinta hotelului, o camera mare, luxoasă, curată, cu vedere divină spre mare, internet și toate celelalte, mâncare la orice ora, de toate felurile, inclusiv dulciuri care nu par făcute din prafuri, băutură nonstop, alcool, cafea, apă, sucuri, plajă privată FOARTE CURATĂ și prosoape pe gratis. Plus divertisment și ziua și seară, atât pentru familii cu copii, dar și pentru cei care vor să se distreze, dar fără pretenții de Loft sau Nuba.

Hotelul Reina del Mar este inspirat din resorturile de lux din Antalya. Se apropie destul de bine, este un loc în care m-aș întoarce și îndrăznesc să spun că-și merită cele 5 stele. Prețul este mare, dar dacă faci calcule și compari cu alte locații similare, ajungi la concluzia că așa stau lucrurile.

În ceea ce privește divertismentul în hotel, un mare plus. Sâmbătă seară, în care am stat eu, a cântat Plamen Bonev, cel care a catigat Vocea Bulgariei, în altă seara a venit o superbă domnișoară care câștigase X-Factor Bulgaria și mi-a plăcut maxim. S-a dansat, s-a ras, dar cam pe la 12 s-a făcut liniște. Cine a vrut să mai petreacă a făcut-o la bar sau în liniște pe plajă, admirând marea. Turiștii, cred că minim 80% sunt români cu venituri nu neapărat peste medie.

Un resort fain pentru familii și copii, dar nu numai

Trebuie să precizez și că acest resort se adresează cumva mai mult familiilor cu copii sau cuplurilor care vor să se odihnească. Se poate pleca și din hotel pentru a vizita stațiunile din jur, asta dacă stați mai mult de trei zile. Eu nu am părăsit resortul pentru că mi-am dorit multă odihnă.

În concluzie, DA merită acest resort din Bulgaria. Am înțeles că patronii au vrut să-l construiască în România, dar nu s-a putut din motive de… are sens să mai continui? Reina del Mar din Obzor, pe scurt, un loc în care poți veni câteva zile să te relaxezi într-un lux accesibil, fără prea multe fițe, dar cu lume decentă, pașnică.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate