Travel

Litoralulromanesc.ro: De Black Friday, românii își pot rezerva vacanța la Marea Neagră cu reduceri de până la 70%. O noapte de cazare costă de la 28 lei de persoană

Litoralulromanesc.ro De Black Friday românii își pot rezerva vacanța la Marea Neagră cu reduceri de până la 70. O noapte de cazare costă de la 28 lei de persoană

Românii își pot rezerva sejururi pentru sezonul estival 2024 pe litoralul autohton cu reduceri de până la 70% în cadrul campaniei de Black Friday, care se va derula în perioada 9 – 12 noiembrie, interval în care sunt disponibile oferte speciale la peste 150 de unități de cazare din stațiunile de la Marea Neagră, anunță Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe acest segment turistic. 

„În ceea ce ne privește, conceptul Black Friday este sinonim cu cele mai mari reduceri din an la vacanțe, iar pentru ediția actuală am pregătit oferte și discounturi fără precedent. Astfel, reducerile acordate sunt de până la 70% din prețul standard al unui pachet turistic și tocmai de aceea îi încurajăm pe români să profite de ofertele special create pentru această campanie și să-și rezerve sejurul pentru vara viitoare. Este cea mai bună strategie pentru a face economii la buget și, în același timp, pentru a-și securiza vacanța pentru sezonul următor”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro

Discountul maxim acordat – de 70% – este valabil, în limita disponibilității, la un hotel de trei stele din stațiunea Neptun, pentru sejururi efectuate în perioada 15-20 iunie 2024. Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziționat în weekendul prelungit de Black Friday costă 280 de lei pentru un cuplu și include cinci nopți de cazare la un hotel de două stele din stațiunea Saturn, ceea ce înseamnă că o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 28 de lei.

În general, românii care cumpără sejururi de Black Friday sunt persoane care îşi fac planurile de vacanţă din timp și sunt atente la ofertele turistice pentru care au deja pregătit un buget de vacanţă. De asemenea, sunt persoane care se orientează după hoteluri cu servicii bune și foarte bune şi pachete complexe.

Cele mai ieftine vacanțe nu sunt și cele mai căutate

„Din experiența anilor trecuți, putem spune că cele mai ieftine vacanțe nu sunt neapărat și cele mai căutate, ceea ce pare un paradox la prima vedere, dar, în realitate, mulți dintre cei care fac o achiziție de Black Friday au deja în vedere un buget și sunt mai degrabă atenți la ce include pachetul rezervat – servicii, facilități, tipul de masă, tipul de cameră, apropierea de plajă – decât la prețul în sine, cu atât mai mult cu cât pe lista hotelurilor care au oferte de Black Friday se află unități foarte bine cotate, populare în rândul turiștilor noștri, pentru care avem reduceri semnificative”, adaugă Ionuț Nedea.

Turiștii care caută oferte la hoteluri din sudul litoralului vor găsi pachete cu prețuri ce pornesc de la 56 de lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din Saturn, de la 70 lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, de la 97 lei/camera/noapte cu mic dejun la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun și de la 182 lei/camera/noapte la un hotel de 4 stele din stațiunea Venus. În nordul litoralului, la un hotel de 3 stele din Mamaia, un sejur de 5 nopți pentru un cuplu costă de la 607 lei, în vreme ce la un hotel de 4 stele prețul este de la 922 lei.

Pentru cei interesați de pachete all inclusive, prețurile pornesc de la 2.250 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 3 stele în Eforie Nord, de la 2458 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Olimp și de la 2675 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Mamaia Nord.

Românii care rezervă un sejur de Black Weekend trebuie să aibă în vedere că sumele achitate sunt nerambursabile. Pachetul rezervat este garantat până la efectuarea plății, termenul limită fiind luni, 13 noiembrie (ora 17:00). Turoperatorul recomandă și adăugarea în pachet a unei asigurări de tip storno.

Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. Portalul www.litoralulromanesc.ro promovează peste 500 de structuri de cazare în stațiunile de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele. Compania este activă în industria turismului din anul 2005. În cei peste 18 ani de activitate, turoperatorul a organizat vacanțe la malul mării pentru peste 1,4 milioane de turiști.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate