Travel

Bilete de avion la doar 29 de euro! Animawings are o super campanie pentru mai multe destinații. Prețul este scăzut doar până pe 10 februarie

Bilete de avion la doar 29 de euro Animawings are o super campanie pentru mai multe destinații. Prețul este scăzut doar până pe 10 februarie

Compania aeriană Animawings, deținută de patronul Christian Tour, Cristian Pandel are în această perioadă o super ofertă la biletele de avion către anumite destinații. Prețul este de doar 29 de euro pe segmentul de zbor, iar campania este valabilă doar în perioada 6-10 februarie.

În fiecare zi, Animawings a ales câte o destinație, unde a redus considerabil prețul la bilete. A început cu superba Insulă Kos, care se află pe locul 4 în Grecia, după Creta, Corfu și Rhodos ca număr de turiști. Locul este foarte ofertant, iar gazdele extrem de primitoare.

Animawings este cea mai bună companie low cost de zbor în momentul de față. O spun zecile de mii de turiști care au călătorit deja cu avioanele lor.

Animawings vinde bilete de avion cu doar 29 de euro

„Astăzi dăm tonul iubirii și lansăm o super campanie #AnimaLove, cu bilete la tarif fix de 29 euro/segment de zbor* (cu taxe de aeroport incluse și locuri în limita disponibilă la promoție). ✈️ Până la 23:59 puteți achiziționa bilete de avion cu tarif de la 29 euro/segment de zbor către Insula Kos [#destinatiadeluni]

🙌🏻 Zilnic vei putea alege una dintre destinațiile la ofertă, păstrează-ți flexibilitatea pentru perioadă, iar în intervalul 00:00 – 23:59 te vei putea bucura în această săptămână de tarife mici.

 Intră repede pe animawings.com și planifică-ți o super vacanță de vară alături de cei dragi! Vara 2023 este mai aproape și mai lungã, pentru că am prelungit sezonul estival cu mai multe zboruri către destinațiile populare, dar și curse tur-retur inclusiv în lunile Mai și Octombrie”, a fost anunțul Animawings.

Astăzi compania a lansat un preț promoțional pentru Mykonos, locul unde merg toți bogații lumii, dar unde te poți distra și cu bani puțini, dacă știi să-ți alegi locurile potrivite.

„În saptamana #AnimaLove, dragostea trece prin… Mykonos! Doar azi, pana la 23:59, poti achizitiona pe animawings.com, bilete de avion catre Mykonos ❤️ cu TARIF FIX de 29 euro/segment de zbor* [taxe de aeroport incluse, locuri limitate].
Achizitioneaza acum o vacanta-n doi si fa-i o surpriza iubitei/iubitului!”, au transmis reprezentanții Animawings.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate