Politică

Se dau 2.500 de lei de la stat. Trebuie îndeplinită această condiție. Decizia de ultimă oră luată de premierul Marcel Ciolacu. E oficial

Se dau 2.500 de lei de la stat. Trebuie îndeplinită această condiție. Decizia de ultimă oră luată de premierul Marcel Ciolacu. E oficial

Se dau 2.500 de lei de la stat pentru acești români. Marcel Ciolacu pune la punct toate detaliile și vrea ca banii să ajungă cât mai repede la beneficiari.

Marcel Ciolacu este noul premier al României. Iar odată cu preluarea funcției, acesta a pregătit și un program de guvernare nou. În el regăsim o listă întreagă cu acordarea de bani pentru anumite persoane.

Se pare că odată ce programul de guvernare va fi pus în practică, numeroși români se bucură de vouchere de la stat, însă în anumite condiții.

Câți bani primesc românii și ce condiții trebuie să respecte? Conform programului de Guvernare, statul români oferă vouchere pentru sport, artă, dar și creație, în cazul familiilor monoparentale.

Nu este clar ce sumă primesc acestea, însă este important un astfel de ajutor, în special pentru cei mici. Totodată, familiile cu mai mult de trei copii urmează să primească un card naţional pentru reduceri la alimente, carburanţi, transport, servicii bancare, educaţie și recreaţie.

Cine primește 2.500 de lei de la stat

Printre altele, Guvernul condus de Marcel Ciolacu mai vrea să ofere și vouchere pentru after-school, creşe, grădiniţe particulare.A Acestea ar urma să fie primite de familiile care au un venit aproximativ de 8.000 de lei.

Mai departe, se dau 2.500 de lei de la stat pentru viitoarele mame. Banii ar urma să fie acordați pentru consultații și analize, necesare în timpul sarcinii.

Printre altele, pensionarii din România care au pensie minimă vor avea și ei numeroase beneficii. Din programul de guvernare al noului premier, Marcel Ciolacu, aflăm că în jur de 1,5 milioane de pensionari din această categorie vor primi mese calde.

De asemenea, aceștia se bucură și de pachete alimentare acasă, dar și de îngrijitor sau un asistent la domiciliu. Vizați sunt și pensionarii din România care încasează o pensie de invaliditate.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult