Politică

Premierul Nicolae Ciucă intervine în cazul de dopaj al Simonei Halep. Decizie neașteptată a liderului PNL

Premierul Nicolae Ciucă intervine în cazul de dopaj al Simonei Halep. Decizie neașteptată a liderului PNL

Simona Halep este devastată după ce ITIA a acuzat-o că are probleme în pașaportul biologic, iar Tribunalul Sportiv s-a văzut nevoit să amâne din nou procesul. Românca spera să-și dovedească nevinovăția încă din luna ianuarie și dacă până acum și-a păstrat optimismul, de data aceasta a atins limitele.

Simona Halep pare a fi o țintă politică la nivel internațional, în materie de tenis. A spus-o clar și antrenorul său Patrick Mouratoglou, care în trecut a fost mentorul Serenei Williams. De altfel, mulți cred că aceasta s-ar afla în spatele coșmarului trăit de româncă acum.

Premierul Nicolae Ciucă a intervenit și el în acest scandal și a avut pentru prima dată o poziția publică. Acesta a subliniat că trebuie să o susținem cu toții pentru că este nevinovată. Poziția lui a fost una fermă, însă nu a precizat dacă va și face ceva pentru a rezolva această problemă care pare într-adevăr de politică internațională.

Ce spune premierul Nicolae Ciucă despre cazul Halep

„Este judecată în momentul de faţă de toată lumea incorect faţă de ce a însemnat ea pentru România. Consider că este nevinovată şi trebuie să o susţinem. Reprezintă o etapă din istoria meciului feminin românesc, nu e corect faţă de ea”, a transmis Nicolae Ciucă, potrivit antena3.ro.

Simona Halep a ales să nu discute despre subiect luni bune, însă în momentul în care a aflat că ITIA îi blochează procesul a ieșit public și a acordat un interviu în care a cerut să fie tratată corect și normal. Nimic mai mult.

Rezultatul poziției sale a fost că ITIA a mai apărut cu încă o acuzație de dopaj și că ulterior Tribunalul i-a amânat din nou procesul. Este clar că românca va rata și Wimbledon în acest context. La cum merg lucrurile, pare că se află la final de carieră, mai ales că și psihic este la pământ.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate