Politică

Nicușor Dan a luat-o razna? Primăria Capitalei, parteneră cu Tzancă Uraganu pentru un eveniment controversat. Limbaj ca la ușa cortului și bani aruncați pe geam

Nicușor Dan a luat-o razna Primăria Capitalei parteneră cu Tzancă Uraganu pentru un eveniment controversat. Limbaj ca la ușa cortului și bani aruncați pe geam

Primarul Capitalei, Nicușor Dan este recunoscut deja pentru slaba comunicare și se poate spune că în mandatul său sunt puțini cei care au înțeles cu ce s-a ocupat acesta în cei trei ani care s-au scurs deja de când este în funcție. Fostul lider al USR a criticat de foarte multe ori evenimentele organizate în perioada în care Gabriela Firea era edil și pe multe chiar le-a desființat.

Așa că este de neînțeles cum a ajuns Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan să se afle pe acel afiș cu controversatul Tzancă Uraganu.  ”Am bani și am putere”, ”Bat la 6 buci”, ”Când vă văd m-apucă mila” ori ”Ah ce-mi-ai mânca” sunt câteva dintre piesele pe care manelistul le cântă la eveniment și pe care probabil le va prezenta și la cel creditat de Primăria Capitalei.

Instituția este partener la Festivalul Femei pe Mătăsari prin CREART-Centrul de Creație, Artă și Tradiție a Muncipiului București, așa cum arată afișul, scriu jurnaliștii de la money.ro.

Potrivit anunțului făcut de organizatori, ”locul unde arta, muzica și voia bună vă dau întâlnire”, ni-i aduce pe o scenă, la acestă ediție (26-28 mai a.c.), prin intermediul unui sponsor al evenimentului așadar pe Tzanka Uraganu, dar și pe lăutarul Sorin Necunoscutu’.

Tzancă Uraganu la Femei pe Mătăsri – un paradox greu de înțeles

Alături de aceștia vor mai face show și Paulina, Om la Lună, Dl Goe, Gabriela Atanasov& Horia Stan ori LVX Machina.

Cu o istorie controversată, Strada Mătăsari, cunoscută odinioară drept strada prostituției, redevine la fiecare ediție a festivalului ”Femei pe Mătăsari” un loc al distracției și muzicii ce amintește și de vechiurile bâlciuri. Anul acesta se apropie mai mult ca niciodată prin includerea controversatului manelist Tzanca Uraganu’ în programul festivalului de stradă. Pe numele său Andrei Velcu, Tzanca s-a dovedit un personaj care are mereu probleme cu legea.

Dincolo de luxul și opulența afișată ANAF-ul a decoperit că nu-și plătește amenzile (la un moment dat depășiseră suma de 28.000 lei), poliția l-a găsit conducând propriul Rolls Royce fără asigurare obigatorie iar ANPC-ul i-a închis șaormeria în repetate rânduri, în doar câteva luni de funcționare.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult