News

Zodia care se va despărți de iubit sau iubită. Vin în schimb reușite profesionale de excepție. Mihai Voropchievici, previziuni rune pentru toți nativii

Zodia care se va despărți de iubit sau iubită. Vin în schimb reușite profesionale de excepție. Mihai Voropchievici previziuni rune pentru toți nativii
06 apr. / 17:00

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță zile de vis pentru unele zodii în luna februarie, dar și mari reușite pentru altele. Se anunță o perioadă prosperă din multe puncte de vedere.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru luna februarie. În următoarele zile, mulți nativi vor avea parte de experiențe interesante.

Leii spre exemplu s-ar putea să renunțe la partenerul lor pentru că își dau seama că nu au lângă ei tocmai persoana potrivită. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional însă, nativii acestei zodii vor fi recompensați pe măsură pentru că și-au dat silință în ultima perioadă.

”Leii tind să investească prea mult timp și sentimente în relații. La un moment dat, își vor da seama că persoana de lângă ei nu e tocmai persoana pe care și-o doresc. Se recomandă o analiză asupra vieții lor amoroasă. Profesional, recompensele vin mai rapid decât s-ar aștepta”, spune numerologul.

Zodia care trebuie să facă o schimbare în relația de cuplu

Și pentru Fecioare se anunță o perioadă destul de bună pe plan profesional, financiar, dar și personal. Totuși și în cazul celor născuți sub acest semn zodiacal, luna iubirii poarte aduce neplăceri în relația de cuplu.

Deși pot da lovitura la locul de muncă în luna februarie, trebuie să fie atenți la comportamentul lor față de partener. Runele le recomandă să plece într-o vacanță scurtă alături de persoana dragă, pentru că sunt șanse mari ca în acest mod lucrurile să se redreseze.

”Fecioarele au o perioadă extrem de bună pe plan profesional și personal începând cu data de 4 februarie. Totul este într-o notă favorabilă în luna iubirii. Lucrurile merg în favoarea lor, în dragoste. Dacă apar certuri în relația lor, ar fi bine să lase tonul ridicat și critica. Cel mai bine ar fi să meargă într-o călătorie, departe de agitația orașului”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate