News

Viviana Sposub nu se mai ascunde! Este Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin noul ei iubit? Ce s-a întâmplat cu relația cu George Burcea

Viviana Sposub nu se mai ascunde Este Tuncay Ozturk fostul soț al Andreei Marin noul ei iubit Ce s-a întâmplat cu relația cu George Burcea
18 sept. / 20:00

Viviana Sposub și George Burcea au format un cuplu timp de trei ani, dar în această vară, la scurt timp după ce s-au întors din SUA, ea a anunțat că s-a despărțit de cel despre care a spus de multe ori că este bărbatul vieții ei. Ulterior a fost văzută în compania unui alt bărbat, un artist de origine palestiniană și presa a speculat că cei doi ar fi împreună.

Relația nu a fost confirmată, iar sursele News18.ro ne-au dezvăluit că Sain Levan, tânărul în vârstă de 22 de ani, care îi cam luase mințile Vivianei nu și-a dorit nimic serios și a văzut în aceasta doar o idilă. Orgolioasă cum este, fosta prezentatoare a matinalului de la Kanal D nu a recunoscut că l-ar fi plăcut pe cântăreț, ba mai mult s-a și afișat cu George Burcea recent și fanii s-au grăbit să creadă că este vorba despre o împăcare.

Viviana Sposub s-a tot fotografiat în ultima perioadă și în cabinetul lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin și din nou s-a speculat că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie. În realitate, vedeta are probleme la genunchi și probabil în baza unui contract de barter a fost tratată de fizioterapeutul turc de această afecțiune.

Viviana Sposub s-a arătat foarte deranjată de speculațiile presei și ale fanilor, deși tocmai acestea o mai aduc în prim plan, ea fiind acum într-un con de umbră, fără niciun fel de contract cu vreo televiziune.

Vivina Sposub spune adevărul despre viața ei amoroasă

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională.

De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare. Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică.

Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid. E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit.

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a scris Viviana Sposub pe rețelele de socializare.

Cât despre o împăcare cu George Burcea, ea nu a confirmat nimic, semn că măcar ca imagine îi place statul de femeie fără obligații.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate