News

Veste cumplită despre celebra Lidia Buble! Ce s-a întâmplat cu frumoasa artistă. Toată familia ei este afectată

Veste cumplită despre celebra Lidia Buble Ce s-a întâmplat cu frumoasa artistă. Toată familia ei este afectată
11 oct. / 23:00

Lidia Buble este una dintre cele mai celebre și iubite artiste din România în momentul de față. Doar că în ultima perioadă a cam ieșit din prim plan. Deși și-a schimbat complet look-ul recent, subiectul nu a fost deloc preluat de presă. Un motiv ar putea fi și condamnarea ei la un an cu închisoare, dictată în luna mai.

Lidia Buble a vrut să ascundă cumva această rușine și de aceea a și evitat cât a putut contactul cu mass media și expunerea masivă pe alte canale în afara conturilor sale personale de Instagram sau Tik Tok, unde poate controla total informația.

Cu toate că ea fost condamnată definitiv la închisoare cu suspendare pe 5 mai pentru că ar fi dat mită unor polițiști pentru a nu fi testată cu etilotestul în trafic, familia ei este încă afectată de situație, conform surselor News18.ro. Asta pentru că ei un set de valori și principii pe care îl respectă cu sfințenie.

Probleme pentru Lidia Buble

Totuși trebuie spus că atât părinții, cât și frații ei îi sunt alături. Practic Lidia Buble s-a trezit cu acest dosar pentru că nu a vrut să dea o declarație de care aveau procurorii nevoie. Mai exact, artista a refuzat să-și trădeze un prieten, care avea telefonul interceptat și care era suspect într-un dosar al DIICOT.

Lidia Buble nu a mai lansat nicio piesă de aproximativ din luna iulie, iar fanii se întreabă ce s-a întâmplat cu ea. Ei bine, toată lumea speră că aceasta pregătește o surpriză și că va reveni în prim plan.

În ultima perioadă, ea s-a remarcat la o serie de prezentări de modă care au avut loc în Italia, dar pe plan național aparițiile ei au fost minime. Și nici contractele de imagine nu pare să mai abunde pe paginile ei de Instagram sau Tik Tok.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate