News

Teo Trandafir rupe tăcerea la scurt timp după ce a fost dată afară de la Kanal D! Ce s-a întâmplat cu adevărat: „Ne știm de ceva vreme și… „

Teo Trandafir rupe tăcerea la scurt timp după ce a fost dată afară de la Kanal D Ce s-a întâmplat cu adevărat Ne știm de ceva vreme și...
19 sept. / 23:00

Teo Trandafir a semnat cu Kanal D în anul 2013 și de atunci a fost nelipsită de pe post. Din păcate, audiențele scăzute i-au obligat pe managerii turci să-i retragă emisiunea, nu înainte de a încerca o resuscitare a ei, sub diferite formate, schimbând inclusiv orele de difuzare și zilele.

Cifrele au fost tot mici, așa că Teo Trandafir a fost practiv dată afară de la Kanal D. Doar că cei din trustul Dogan i-au găsit un alt job, la un alt post, care le aparțile tot lor. Nu în televiziune, ci la radio.

Așadar Teo Trandafir și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipa începând de luni, 18 septembrie, la emisiunea “Bară la Bară”, iar plăcerea dialogului, comentariile pline de umor, pe diverse teme, artiștii momentului și muzică bună îi vor cuceri pe ascultătorii Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

Pe cei doi prezentatori “Bară la Bară” îi leagă nu numai pasiunea pentru radio, ci și prietenia care a crescut de-a lungul timpului, chiar în studiourile Kanal D și Radio Impuls.

Teo Trandafir revine în forță la radio

“Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir.

“Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate în cei 10 ani de radio. O să avem invitați, premii, hituri și multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a spus Mihai Hînda.

Nu pierdeți, începând de săptămâna viitoare, la Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00, “Bară la Bară”, o emisiune plină de energie și bună dispoziție, care îți face după-amiezile mai frumoase! Teo Trandafir și Mihai Hînda vor fi alături de ascultătorii lor oriunde s-ar afla aceștia, în trafic, la birou, în intimitatea locuințelor, cu dialoguri spumoase, interviuri exclusive cu artiștii momentului, piese interpretate live în studio și intervenții cu vedete din showbiz-ul autohton și nu numai. Umorul, dialogurile și atmosfera relaxată vor face din “Bară la Bară” una dintre experiențele cele mai așteptate ale zilei.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate