News

Suma enormă pe care o cere Adela Popescu doar ca să se prezinte la un eveniment. Vedeta nu mai are nevoie deloc de PRO TV

Suma enormă pe care o cere Adela Popescu doar ca să se prezinte la un eveniment. Vedeta nu mai are nevoie deloc de PRO TV

Adela Popescu a prezentat ani buni emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV, iar asta a ajutat-o să devină și mai populară pe rețelele de socializare. Ea are o comunitate de peste 1,4 milioane de fani pe Instagram, iar asta îi aduce lunar încasări uriașe. De altfel, o simplă privire pe contul actriței arată că nu duce deloc lipsă de contracte de publicitate.

Conform surselor News18.ro, Adela Popescu a fost plătită cu doar 3.000 de euro lunar de către cei de la PRO TV pentru o bună perioadă de timp, în contextul în care ea ar cere doar ca să se prezinte la un eveniment și să spună câteva vorbe între 4.000 și 6.000 de euro.

Pe lângă asta, Adela Popescu primește sume foarte mari de bani din colaborările cu Fashion Days, Lenor și mai nou, La Roche Posay. Dar brandurile pe care le promovează sunt mult mai multe. Practic, aproape fiecare postare a fostei vedete PRO TV este o reclamă.

Adela Popescu, contracte de imagine pe bandă rulantă

Carrefour, Bookster, Disney Junior, Vichy, Garnier sunt doar câteva companii care au semnat cu Adela Popescu pentru câteva mii de euro per postare.

Tocmai din acest motiv, vedeta nu se grăbește să revină la PRO TV. Acum câștigă banii mult mai ușor și are timp și de familie. Proiectul Vorbește lumea nu o mai încânta și așteaptă ca șefii postului să vină cu o propunere pentru ea care să o pună în valoare și care să o motiveze pentru că este clar că bani câștigă mai mult fiind influencer acum.

Adela Popescu a absolvit în anul 2011 UNATC, specializarea Artele spectacolului, cu nota 10, iar apoi și-a dedicat o parte din timp și muzicii. Ea a fost solista DJ Project pentru o perioadă de timp.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate