News

Smiley divorțează de Gina Pistol la doar o săptămână de la nuntă? Cu cine a fost văzut artistul: cu ea se simte cel mai bine

Smiley divorțează de Gina Pistol la doar o săptămână de la nuntă Cu cine a fost văzut artistul cu ea se simte cel mai bine

Puțini au fost cei care au dat vreo șansă relației dintre Smiley și Gina Pistol. Dar iată că au trecut șapte ani, iar cei doi sunt în continuare împreună. Mai mult decât atât, au și o fetiță în vârstă de doi ani, iar pe 27 mai s-au și căsătorit, bifând inclusiv cununia religioasă. Petrecerea care a urmat a fost una de vis și au fost invitate foarte multe vedete.

De la eveniment au lipsit, însă două nume importante: Andra și Cătălin Măruță. Aceștia aveau deja contracte semnate pentru alte angajamente și au promis că se vor revanșa cu altă ocazie.

Deși toată lumea se aștepta ca Gina Pistol și Smiley să plece într-o vacanță prelungită, drept lună de miere, artistul a ales să nu refuze banii din concerte, așa că a fost pe scenă mai tot timpul și a și postat imagini cu el cântând.

În schimb, Gina Pistol a fost absentă de pe rețelele de socializare, ceea ce i-a determinat pe unii fani să creadă că cei doi deja se pregătesc de divorț. Este foarte greu de crezut că așa ceva ar urma să se întâmple, însă speculațiile continuă pe acest subiect.

Cu cine se simte Smiley cel mai bine pe scenă

Duminică seara, Smiley a susținut un concert la Târgoviște, cu ocazia zilelor județului Dâmboviță, iar alături de el a cântat o piesă și Andra. Cu ea se simte cel mai bine pe scenă și asta pentru că vocea ei acoperă toate imperfecțiunile lui atunci când cântă live.

Nu se știe dacă și Gina Pistol l-a însoțit, însă de ceva timp nu a mai apărut nicio imagine cu ea. Mulți sunt de părere că Smiley s-a căsătorit cu ea doar pentru a face PR și că atunci când nu va mai fi în centrul atenției, va divorța din același motiv.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate