News

Serialul de pe Netflix care a depășit toate așteptările. Nu te mai desprinzi de el. Finalul este magistral

Serialul de pe Netflix care a depășit toate așteptările. Nu te mai desprinzi de el. Finalul este magistral

Pe Netflix găsești numeroase filme și seriale. Unele sunt inspirate din povești reale, iar deși pare greu de crezut, multe persoane au ajuns să trăiască diferite situații pe pielea lor.

Un serial de pe Netflix care te-ar putea bulversa complet este American Vandal din 2017. Ce poveste urmărește acesta și ce îl face atât de interesant? Orice adult, dar și adolescent va fi tentant să vadă finalul.

Fiecare liceu are scandalurile sale legendare, farsele sale notorii și greșelile sale perene. Nu toate liceele le au însă descrise într-o serie documentară elaborată, cu valori de producție somptuoase.

American Vandal este un documentar extrem de direct și de altfel una dintre cele mai bune comedii de pe Netflix. Dylan Maxwell (Jimmy Tatro), elev în ultimul an la Hanover High, este presupus că a vandalizat mașinile a 27 de membri ai facultății, pictând cu spray pe ele imagini falice, și este exmatriculat pentru asta.

Serialul de pe Netflix de care nu vei mai putea să te desprinzi

Când acesta își susține nevinovăția, colegii de clasă Peter Maldonado și Sam Ecklund decid să filmeze propria lor investigație. Sezonul 2 îi duce în alt stat și la o altă „crimă” la fel de juvenilă de liceu.

Iar un alt serial de pe Netflix care merită văzut este Belascoarán, PI  din 2022. Acesta urmărește povestea lui Hector Belascoarán Shayne, un inginer cu o soție frumoasă și o casă arătoasă.

Totuși, sufletul său tânjește după ceva diferit. El merge la un curs pentru a învăța cum să devină detectiv particular, deși, ca fiu al unor activiști politici de stânga, are grijă să le spună tuturor celor cărora le iese în cale că este de fapt un investigator independent.

Fiecare episod aduce câte un nou mister, iar abonații Netflix au șansa să vadă numeroase răsturnări de situații pe parcursul acestui serial. Iar surprizele pot continua.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate