News

Serialul de pe Netflix care a cucerit toată planeta. E deja în trending și rupe topurile

Serialul de pe Netflix care a cucerit toată planeta. E deja în trending și rupe topurile

Un serial de pe Netflix a cucerit planeta și a cunoscut instant ascensiunea. E în trending, rupe topurile și e de așteptat să aducă un nou record pe platforma de streaming. 

Într-un documentar cutremurător realizat în colaborare cu The Guardian, Netflix aduce în atenția publicului istoria tulburătoare a unuia dintre cei mai periculoși hărțuitori cibernetici din Marea Britanie, Matthew Hardy.

Povestea acestui individ, care a hărțuit femei timp de peste un deceniu, a fost dezvăluită într-o investigație publicată de The Guardian în 2022. Acum, în documentarul „Can I Tell You A Secret?”, se spune povestea victimelor lui Hardy, aducând în prim plan impactul devastator al hărțuirii online.

Documentarul, disponibil pentru vizionare acum pe Netflix, este realizat în colaborare cu The Guardian și beneficiază de un reportaj original semnat de Sirin Kale.

„Can I Tell You A Secret?” este structurat în două părți și se concentrează pe mărturiile femeilor care au fost direct afectate de hărțuirea persistentă a lui Matthew Hardy.

Numele serialului reflectă mesajul inițial adresat victimelor de către hărțuitor: „Can I Tell You A Secret?”.

Serialul este iubit de români

Povestea este prezentată prin intermediul acestor mărturii, explorând cum hărțuirea lui Hardy a afectat profund viețile victimelor și cum poliția, alături de aceste femei, l-au adus în cele din urmă în fața justiției.

Serialul urmărește parcursul lung al anchetei poliției și dezvăluie impactul devastator pe care hărțuirea online l-a avut asupra vieților femeilor vizate. Fiecare mărturie aduce în discuție modul în care manipularea și răul online pot să distrugă existențe.

„Sper ca mărturiile lor să facă lumină asupra realității hărțuirii online și să schimbe conversația despre ce constituie un prejudiciu în era digitală,” a declarat Strang.

Serialul este disponibil și pe Netflix România, dar sub numele „Pot să-ți spun un secret?”. Deși a fost lansat recent, el a ajuns pe locul 2 într-un clasament de cele mai căutate zece seriale din data de 22 februarie.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate