News

Serialul de pe Netflix care a cucerit milioane de abonați din întreaga lume! A fost lansat recent și a ajuns în trening instant, inclusiv în România

Serialul de pe Netflix care a cucerit milioane de abonați din întreaga lume A fost lansat recent și a ajuns în trening instant inclusiv în România

Un serial de pe Netflix nu doar că a cucerit milioane de abonați din întreaga lume, dar a întrecut orice așteptare. Deși a fost lansat recent, a ajuns instant în trending. 

Netflix a adăugat noi seriale pe platforma de streaming, iar unul dintre ele a ajuns imediat în topurile din România. Serialul „One Day” a devenit un adevărat fenomen pe Netflix, captivând milioane de telespectatori care au decis să parcurgă toate episoadele într-o singură zi.

Inspirat din romanul cu același nume al lui David Nicholls, ce s-a bucurat de un succes mondial cu peste cinci milioane de exemplare vândute și tradus în peste 40 de limbi, acest serial a adus povestea de dragoste dintre Emma Morley și Dexter Mayhew pe micile ecrane.

Povestea începe în noaptea absolvirii lor de la Universitatea din Edinburgh, pe 15 iulie 1988, când cei doi protagoniști, Emma și Dexter, se întâlnesc pentru prima dată. În ciuda faptului că vor urma drumuri separate începând chiar din dimineața următoare, legătura dintre ei persistă. Serialul urmărește ziua de 15 iulie de-a lungul a 20 de ani, dezvăluind o serie de situații sensibile din cadrul relației lor complexe.

Pe măsură ce povestea evoluează, telespectatorii sunt martori la transformările și provocările întâlnite de Emma și Dexter, explorând complexitatea adevăratei iubiri. Serialul abordează cu sensibilitate aspecte precum certurile, părerile diferite, dar și susținerea și nostalgia, oferind o privire detaliată asupra unei relații în curs de dezvoltare.

Serialul este pe locul 2 în România

„One Day” devine astfel o călătorie emoționantă prin trecut și prezent, surprinzând publicul cu schimbările și evoluția personajelor în decursul a două decenii.

Pe platforma Netflix România, serialul poate fi găsit sub numele „O Zi”. Acesta a ajuns pe locul 2 într-un clasament de 10 seriale în data de 20 februarie.

Cu un scenariu inspirat dintr-un roman îndrăgit și interpretări remarcabile, acest serial reușește să atingă coardele sensibile ale telespectatorilor, oferind o experiență cinematografică captivantă și memorabilă.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate