News

Serialul de doar 6 episoade de pe Netflix care a strâns milioane de vizualizări într-un timp record. Este foarte bun și apreciat pe toată planeta

Serialul de doar 6 episoade de pe Netflix care a strâns milioane de vizualizări într-un timp record. Este foarte bun și apreciat pe toată planeta
Sursă: pixabay.com

Netflix a captivat inimile fanilor poveștilor clasice cu un nou serial. Acesta a fost lansat pe 28 martie și promite să reînvie farmecul și aventurile pline de mister ale unei dintre cele mai iubite povești din Suedia.

Netflix a lansat un nou serial numit „Ronia, fată de tâlhar”, un serial care duce fiecare spectator într-o călătorie prin castelele medievale și pădurile încântătoare ale Scandinaviei.

„Atât de mulți dintre noi au crescut cu Ronja, fiica tâlharului, și suntem incredibil de mândri și recunoscători pentru angajamentul și efortul enorm pe care toată lumea l-a depus în acest proiect.”, spune Lisa James Larsson, regizorul serialului.

Echipa de producție a călătorit pe întreg teritoriul Suediei, de la castelele din Bohuslän, trecând prin pădurile adânci din Dalarna, până la cascadele magnifice din Jämtland, pentru a găsi locațiile perfecte pentru filmări.

Acest lucru a condus la crearea unei lumi magice și pline de viață, care va captiva telespectatorii de toate vârstele.

Despre ce este noul serial de pe Netflix

„Ronia, fată de tâlhar” urmărește aventurile unei fete sprintene și rebele, născută într-o bandă de tâlhari într-un castel medieval scandinav. Ronia descoperă pădurea magică, dar periculoasă, și se simte mai mult acasă acolo decât în spatele zidurilor imense ale castelului.

Când se întâlnește cu Birk, membru al unei bande rivale, începe o prietenie interzisă, în timp ce o dușmănie familială întunecată se desfășoară.

Filmul este produs de Filmlance International, în coproducție cu Viaplay, Film i Väst, Ahil, ARD Degeto și cu sprijinul Uniunii Europene și al Creative Europe. Prima parte a filmului va fi lansată pe 28 martie în țările nordice, ECE, Marea Britanie, Franța, Spania și Olanda, iar partea a doua este programată să apară în 2024.

Serialul deja i-a cucerit pe români. Deși a fost lansat pe 28 martie, acesta a ajuns imediat pe locul trei într-un clasament de 10 cele mai apreciate seriale în data de 29 martie.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate