News

Se închide defintiv Telekom! Ce se întâmplă cu toți cei care au contracte și abonamente la gigantul de telefonie

Se închide defintiv Telekom Ce se întâmplă cu toți cei care au contracte și abonamente la gigantul de telefonie

Ai contract cu Telekom? Anunț extrem de important pe piața operatorilor de telefonie. Se închide complet operatorul? Toată lumea trebuie să știe.

Informația momentului pe piața operatorilor de telefonie. Se vinde Telekom România Mobile. Conform ultimelor informații, toate detaliile sunt puse la punct chiar acum.

Anunțul a fost făcut de operatorul elen de telefonie OTE, care caută de câțiva ani un cumpărător pentru filiala sa românească de telefonie mobilă.

Sursa citată estimează că a ajuns la finalul căutării, fiind aproape de un acord cu compania românească de televiziune CMN (Clever Media Network).

Menționăm că aceasta din urmă este membră a grupului românesc Clever Group, care are activități în domeniul televiziunii pe bază de abonament. De altfel, este unul dintre cele mai mari cinci grupuri media românești, având o cifră de afaceri anuală care ajunge la 50 de milioane de euro.

Anunț pentru clienții Telekom

Deși compania nu are activități în domeniul telecomunicațiilor, s-ar părea că aceasta ar urma să își facă debutul în domeniu având în vedere filiala OTE.

Informațiile nu au fost până acum confirmate de către directorii OTE și nici comentate. Pe de altă parte, este clar că grupul va valorifica activele din România.

În cazul în care vânzarea companiei românești de telefonie mobilă Telekom va fi într-adevăr finalizată, mișcarea va însemna încheierea unui ciclu lung al OTE.

Menționăm că această companie a început ciclul în 1997 odată cu achiziția Telekom Srbija. Ulterior, aceasta continuat cu prezența operatorului elen de telefonie pe piețele din Albania, Macedonia de Nord, Bulgaria, România și Armenia.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar și cum ar urma să fie afectați clienții Telekom, având în vedere că numărul lor este unul destul de mare.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate