News

DIGI RCS RDS, anunț important pentru toți clienții care au contracte la cablu sau internet! Se aplică schimbarea chiar de astăzi

DIGI RCS RDS anunț important pentru toți clienții care au contracte la cablu sau internet Se aplică schimbarea chiar de astăzi

După ce DIGI RCS RDS a venit cu oferte foarte bune de Black Friday, acum compania continuă să țină legătura cu clienții și să-i informeze cu privire la programele care rulează și pentru care plătesc lună de lună facturi. De data aceasta, gigantul în telecomunicații vine cu o recomandare pentru cei care au contracte la cablu sau internet.

DIGI RCS RDS le sugerează clienților să schimbe canalul pe postul AMC, astăzi 20 noiembrie, la ora 20.00 pentru că vor avea parte de o surpriză foarte mare: un film de top cu Will Smith.

„Pe 20 noiembrie, de la ora 20:00, Will Smith face o revenire de mare impact pe micile ecrane în „Men in Black III”, film ce încheie trilogia
de succes în care el și Tommy Lee Jones interpretează agenți hotărâți să păstreze secretă prezența extratereștrilor pe Pământ”, anunță cei de la DIGI.

Veștile bune continuă la DIGI RCS RDS

Iar veștile bune nu se opresc aici când vine vorba de postul AMC, un post despre care nu foarte mulți știu, dar care vine cu o gamă de programe foarte bune. Tocmai de aceea DIGI RCS RDS a dorit să le reamintească încă o dată clienților că au la ce să se uite luni seară și nu numai.

„Luna aceasta, AMC înseamnă filme captivante alături de actori celebri precum Will Smith, Brad Pitt, Sandra Oh și Bradley Cooper. 🌟 Sandra Oh revine cu „Killing Eve”, iar pe 20 noiembrie, Will Smith intră din nou în acțiune alături de „Men In Black III”.

Brad Pitt ne poartă într-o călătorie de „7 ani în Tibet”, iar Bradley Cooper spune „New York, I love you”. 🍿 Urmărește-ți actorii preferați la AMC, poziția 96 în grila digitală, poziția 51 în grila satelit DIGI, sau de pe orice dispozitiv prin DIGI Online””, este anunțul companiei pe rețelele de socializare și pe pagina firmei.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate