News

Se închid magazinele LIDL din România? Probleme mari cu aceste produse! Mii de clienți, în pericol

Se închid magazinele LIDL din România Probleme mari cu aceste produse Mii de clienți în pericol

Se închid magazinele LIDL? Cam asta se întreabă toată lumea după ultimele descoperiri făcute. Sunt probleme mari la anumite produse vândute.

De la începutul anului și până acum, LIDL are probleme continuu. O mulțime de produse au fost retrase de la rafturi, din diferite motive. De această dată însă, situația e mai gravă.

LIDL a retras un nou lot din produsul ”Nuggets cu pui”. Asta în condițiile în care pe 15 martie, retailerul rechema un alt lot din acelaşi produs.

După cum vă așteptați deja, la ambele loturi există aceeași problemă. Mai exact, conform ANSVSA, Nu se poate exclude prezenţa bacteriei salmonella în el.

”Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezenţă Salmonella”, este anunţul postat pe sitrte-ul ANSVSA.

Probleme mari în magazinele LIDL din România

Sursa citată le recomandă clienților LIDL să returneze de urgență produsul, pentru că nu e nevoie de bonul fiica. Totodată, există și alte recomandări importante privind contaminarea cu Salmonella.

”Salmonella poate declanşa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienţii nu trebuie să consume sub nicio formă produsul care face obiectul acestei rechemări. Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul GEKA şi Lidl România au reacţionat fără întârziere şi au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în documentul citat.

După aceste întâmplări, mulți se întreabă dacă nu cumva magazinele LIDL se vor închide. Asta în condițiile în care deja vorbim despre același produs, din loturi diferite, dar cu aceeași problemă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe și ce decizii vor fi luate, pe lângă retragerea produsului.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate