News

Adio Auchan sau Kaufland! LIDL vine cu cea mai bună veste pentru clienți! Produsele de top care vor putea fi cumpărate mai ieftin ca oriunde

Adio Auchan sau Kaufland LIDL vine cu cea mai bună veste pentru clienți Produsele de top care vor putea fi cumpărate mai ieftin ca oriunde

Cea mai bună veste pentru clienții LIDL. Se face o schimbare importantă în toate magazinele din țară. Noi produse vor fi disponibile. 

LIDL România dă lovitura în România și vine cu o schimbare la care poate mulți doar visau. Este vorba despre un parteneriat ”secret”, conform bugetul.ro.

Parteneriatul ar fi fost semnat între LIDL și celebra Farmacie Tei, de altfel preferata românilor având în vedere prețurile avantajoase și gama largă de produse.

Ce o să găsească de acum clienții LIDL la raft? Conform contractului, retailerul german a asigurat compania farmaceutică românească faptul că îi va promova produsele în aplicația sa.

Inclusiv Farmacia Tei a confirmat parteneriatul cu LIDL România. Astfel, de acum, la secțiunea parteneri, clienții LIDL pot vedea promoții din cadrul farmaciei. De precizat că Farmacia Tei are cele mai mici prețuri din România.

LIDL și Farmacia Tei, un parteneriat pe care mulți clienți poate îl așteptau

„Noi și Lidl România am dat mâna într-o colaborare de zile mari! De acum suntem parteneri în loialitate pe Lidl Plus! Începând de astăzi ne vei găsi în secțiunea „parteneri” cu extra promoții la produsele preferate!”, menționează Farmacia Tei.

Iar dacă ești client fidel și folosești aplicația LIDL Plus, sau intri pe site-ul celor de la LIDL, poate ai observat că Farmacia Tei și Bebe Tei au reușit să beneficieze de cele mai bune poziții de promovare.

Astfel, o să găsești oferte chiar și de 20% la anumite produse. Fie că vorbim despre creme, cosmetice, ori produse pentru bebeluși, se pare că în aplicația LIDL vei putea găsi mai multe decât ai fi crezut.

De altfel retailerul mai are un parteneriat și cu cei de la Dr. Max. Menționăm că Farmacia Tei și Dr.Max par a fi într-o competiție, având în vedere că ambele s-au extins la nivel național, având prețuri tentante.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate