News

S-a dat alarma în România! Produsul alimentar care a fost retras de pe piață! S-a descoperit că este TOXIC. Aruncați-l dacă-l aveți acasă

S-a dat alarma în România Produsul alimentar care a fost retras de pe piață S-a descoperit că este TOXIC. Aruncați-l dacă-l aveți acasă

Un produs alimentar pentru bebeluși a fost retras de pe rafturile magazinelor din România. S-a descoperit că ingredientele pe care le conținea erau toxice.

Inspectorii sanitari spun că produsul „Paste cu broccoli, morcov și roșii”, fabricat de Baby Freche Freunde, conține alcaloizi tropani. Este vorba despre varianta la borcan, de 190 de grame.

Inspectorii mai spun că este vorba despre lotul L144181 JH6. Românii care au cumpărat deja produsul sunt sfătuiți să nu îl ofere bebelușilor sub nicio formă. Produsul trebuie returnat la magazinul de unde a fost cumpărat și va primi înapoi banii pe el. Nu este necesară prezența bonului care să ateste achiziționarea sa.

Alcaloizii tropani sunt nocivi pentru bebeluși

Experții au scos la iveală că alcaloizii tropani sunt substanțe naturale. Ele pot fi găsite în anumite plante care cresc în diferite zone agricole. Acestea pot ajunge în alimente în timpul recoltării.

Dacă sunt consumate de către bebeluși, aceste substanțe naturale pot provoca diferite efecte adverse, printre care se numără:

-răgușeala

-agitația motorie

-iritații ale pielii

-uscarea mucoaselor

Dacă bebelușul prezintă aceste simptome, părinții trebuie neapărat să îi ducă pe cei mici la medic.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate