News

Adio Survivor România! Anunțul făcut de Daniel Pavel chiar la PRO TV. Decizia luată de șefii trustului

Adio Survivor România Anunțul făcut de Daniel Pavel chiar la PRO TV. Decizia luată de șefii trustului

Cu două eliminări și o veste care i-a șocat pe concurenți. Așa s-a încheiat săptămâna trecută a celui mai puternic reality show din lume. La Survivor România este cel mai tare sezon, iar asta se vede cu fiecare provocare, cu fiecare trăire a concurenților și, săptămâna aceasta, cu cele două lupte pentru Imunitate pe care Daniel Pavel le-a anunțat la ultimul Consiliu. Diseară, de la 20:30, Războinicii și Faimoșii se vor confrunta în prima dintre acestea.

În tribul Războinicilor pare că s-a regăsit echilibrul după ce au câștigat două jocuri la rând, cel pentru Imunitate și primul pentru Comunicare, așa că în această seară, aceștia vor căuta strategia corectă pentru a continua forma bună.

”Trebuie să ne concentrăm cum am învățat în ultimele două dăți”, va spune o concurentă de la Survivor România. Cu toate acestea, se pare că liniștea este doar una aparentă deoarece un nou conflict major mocnește în trib. Cine va ajunge să spună: ”Nu pot să accept ce face figuranta asta”, dar și ce răspuns va primi, aflăm în doar câteva ore.

Anunțul făcut de Daniel Pavel, chiar la PRO TV

De cealaltă parte, în tribul Faimoșilor este încă mult regret după eliminarea lui Jorge pe motive medicale, dar și după pierderea Vicăi în urma votului celor de acasă.

”Mental, trebuie să ne setăm mai mult și să dăm tot”, va fi motto-ul uneia dintre membrele echipei. Va reuși ea să motiveze pe toată lumea? Cu gândul la ceea ce va urma zilele acestea, Kamara va admite: ”Două imunități… e chiar șocant”.

Încă de ediția trecut, Daniel Pavel a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat că vechiul Survivor România va deveni practic istorie. Mai exact, se va implementa un nou sistem de joc, mai greu decât până acum.

Decizia a fost luată probabil în contextul în care reality show-ul care altă dată nu avea rival a ajuns să se claseseze de multe ori pe locul 2 pe publicul comercial.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate