News

Produsul Dedeman redus cu aproape 400 de lei. Mulți români visau la el. Oferta e limitată

Produsul Dedeman redus cu aproape 400 de lei. Mulți români visau la el. Oferta e limitată

Dedeman aduce noi produse la reducere. Unele dintre ele sunt reduse chiar și cu până la 400 de lei, așa că ar fi păcat să nu profităm de ele.

Dedeman a publicat un nou catalog valabil în perioada următoare. Două produse ne-au atras atenția. Sunt reduse cu zeci și chiar și cu sute de lei, iar mulți au nevoie de ele, în special vara.

Primul produs de la Dedeman aflat la reducere este dispozitivul multifuncțional care este boxă externă. Are și o lampă led de asemena, dar și un radio portabil.

Cât costă un astfel de produs? Prețul este de 219 lei. Asta în condițiile în care prețul de până acum este de 259 lei, deci vorbim despre o reducere cât se poate de mare.

Ce model este și ce alte specificații are? Conform descrierii de pe site-ul oficial Dedeman,  este vorba despre modelul BT Work, care are o putere (RMS) de 25 W.

De asemenea, cei care îl achiziționează se bucură și de o conexiune Bluetooth, intrare pentru microfon și funcție karaoke. În același timp, dispozitivul de la Dedeman mai vine și cu un sistem de lumini, jack audio de 3.5 mm și port USB.

Produsul de la Dedeman redus cu aproape 400 de lei

În ceea ce privește modul de funcționare, energia dispozitivului este furnizată de un acumulator cu capacitate de 3.600 mAh. Iar ce este cel mai interesant este că autonomia este de până la 30 de ore, iar încălcarea completă nu durează mai mult de nouă ore.

Al doilea produs de la Dedeman, redus cu câteva sute de lei este un televizor LED pe care oricine și-l dorește în casă. Vorbim despre televizorul LED smart Hisense 40A4K, cu diagonala de 101,6 cm.

Conform ofertei Dedeman, acesta poate fi achiziționat la prețul de 998 de lei. Trebuie spus însă că prețul anterior era de 1.389 de lei, așa că vorbim despre o reducere semnificativă.

Modelul are rezoluție Full HD, două porturi HDMI, două porturi USB și rulează sistemul de operare VIDAA, după cum se arată în descrierea produsului.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate