News

Produsul de la LIDL redus la aproape 2 LEI! Oferte de nerefuzat în luna mai. Ce găsești în magazine

Produsul de la LIDL redus la aproape 2 LEI Oferte de nerefuzat în luna mai. Ce găsești în magazine

LIDL România a publicat un nou catalog și evident, noi oferte. Oricine ajunge în magazine are șansa să se bucure de o gamă largă de produse, la prețuri extrem de accesibile. 

LIDL îi invită pe clienți săi să răsfoiască catalogul online pus la dispoziție. Acesta este valabil începând cu luni, 22 mai până la finalul lunii martie, pe data de 28.

Ce găsești la LIDL de săptămâna viitoare? Ustensile pentru atelier, haine pentru întreaga familie, dar și alte surprize. Ca să nu mai vorbim nici despre produsele BioOrganic, puse la dispoziție de retailer.

„Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 22-28.05.2023. Ți-am pregătit: produsele tale preferate #BioOrganic, ustensile #Parkside pentru atelierul tău, articole vestimentare … și multe alte surprize pentru întreaga familie! De joi te așteptăm pe la noi cu haine comode și moderne, perfecte pentru o viață activă! Descoperă toate piesele aici și hai să-ți alegi preferatele”, se arată în oferta celor de la LIDL România.

Ofertele puse la dispoziție de LIDL România începând cu săptămâna viitoare

Iar dacă aruncăm o privire pe catalogul pus la dispoziție de retailer, observăm niște produse la prețuri super reduse. Ce poți să cumperi cu aproape 2 lei de la LIDL?

100 de grame de cotlet de porc fără os costă doar 2,49 lei, produsul fiind redus cu 26%. De asemenea, din oferta LIDL mai face parte și berea blondă Beck, care costă doar 3,19 lei, față de prețul anterior de 4,19 lei.

În catalog mai vom și un cofrag cu 10 ouă L, redus cu 29%. Acesta costă doar 8,49 lei, față de 11,99 lei. Roșiile cocktail cu ciorchine sunt reduse cu peste 30%.

500 de grame costă doar 5,99 lei. Iar la reducere, dar în stoc limitat este și iaurtul natural bio. Acesta costă doar 11,99 lei la LIDL. Iar pentru cei care vor să se bucure de roșii decojite 5 Brix, acestea pot fi achiziționate pentru doar 3,49 lei.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate