News

Produsul de la Dedeman pe care toți românii îl căutau a fost redus. În ce magazine îl găsiți. Oferta e limitată

Produsul de la Dedeman pe care toți românii îl căutau a fost redus. În ce magazine îl găsiți. Oferta e limitată

Dedeman vine cu noi oferte pentru clienții săi. Un produs pe care mulți români îl așteptau se află la preț redus în toate magazinele din întreaga țară. Deci oriunde merge îl veți putea găsi, asta dacă nu s-au epuizat deja stocurile.

Se apropie vara, iar Dedeman cunoaște foarte bine nevoile clienților săi. Tocmai din acest motiv, lanțul de magazine de bricolaj a venit cu o ofertă de nerefuzat.

Un produs de care oricine are nevoie, cu numeroase opțiuni, a fost redus. Este vorba despre un aparat de aer condiționat care are Wi-Fi.

Modelul, Paxton 9000 BTU +, este disponibil în magazinele Dedeman și se află la preț redus. Cei care îl vor achiziționa plătesc pentru el nu mai puțind de 1.519 lei.

Ce specificații are acesta și de ce merită să îl alegem? Conform descrierii de pe site-ul oficial Dedeman, modelul de aer condiționat cu Wi-Fi folosește tehnologia inverter, cu consum mai mic de energie, deoarece este evitată pornirea și oprirea repetată a compresorului.

În același timp, pentru prețul menționat anterior, aparatul de aer condiționat este livrat cu kit de instalare. Alte specificații interesante sunt cele legate de Wi-Fi.

Produsul de la Dedeman care se află la super preț

Dispozitivul este unul smart și poate fi controlat prin intermediul dispozitivelor mobile. Iar Dedeman le recomandă utilizatorilor aplicația SmartLife-SmartHome, care este disponibilă în magazinele virtuale Google Play și Apple App Store.

Despre acest aer condiționat, clienții mai trebuie să știe că unitatea interioară are dimensiunile de 698 x 255 x 190 mm, iar unitatea exterioară are dimensiunile 777 x 498 x 290 mm.

În ceea ce privește puterea de răcire a dispozitivului, aceasta este de 2.600 W, iar cea de încălzire de 2.610 W. De asemenea, aparatul poate răci sau încălzi încăperi cu suprafețe de până la 16 metrii pătrați.

Dedeman mai precizează că agentul frigorific folosit de acest model este unul de nouă generație, R32. Acesta este de altfel mult mai prietenos cu mediul înconjurător și oferă un consum de energie mai redus cu 10% comparativ cu R22.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate