News

Probleme mari pentru românii cu centrală termică! Nu o mai poți folosi fără acest document. Trebuie făcut urgent. S-a dat LEGE

Probleme mari pentru românii cu centrală termică Nu o mai poți folosi fără acest document. Trebuie făcut urgent. S-a dat LEGE

Ai centrală termică de apartament? Știai că pentru a o putea folosi în condiții optime ai nevoie și de un document. Unii români s-au trezit cu probleme mari.

E.ON România vine cu un anunț extrem de interesant. Este vorba despre un document obligatoriu pe care toți românii care au centrală termică trebuie să îl aibă.

E vorba despre garanția centralei. Acest document oferă liniște și siguranță. De asemenea, poți opta pentru reperații atunci când este cazul, fără costuri suplimentare.

Ce să faci însă dacă nu mai ai garanția centralei? E.ON are pe site-ul său sfaturi esențiale. E bine să ținem cont de ele dacă nu vrem să fim în pericol.

Anunț pentru cei care au centrală termică

„𝐂𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐳𝐢 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐞𝐢. Citește ultimul articol de pe #StatiaDeEnergie.Garanția îți oferă liniște și siguranța că poți apela la servicii de mentenanță și reparații atunci când e nevoie.

Totuși, responsabilitățile sunt și de partea proprietarului atunci când vine vorba de buna-utilizare. Urmează ghidul din cel mai recent articol și află cum să nu pierzi garanția centralei tale termice”, este anunțul făcut de reprezentanții companiei.

Dincolo de garanție, nu uita nici de mentenanță. Centrală termică trebuie verificată la 2 ani, în caz contrar, s-ar putea să ai mari probleme.

Astfel, asigură-te că verificarea periodică este făcută, astfel încât să nu plătești mai mulți bani la factură, iar atât tu cât și familia ta, să fiți în siguranță

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate