News

Patrick Mouratoglou o distruge complet pe Simona Halep! Este final de drum pentru româncă. Ce a transmis francezul

Patrick Mouratoglou o distruge complet pe Simona Halep Este final de drum pentru româncă. Ce a transmis francezul

Simona Halep are parte de noi vești foarte proaste. Sportiva a primit suspendare timp de 4 ani. Patrick Mouratoglou, antrenorul ei, este gata să-i dea o nouă lovitură.

Simona Halep trece prin cea mai neagră perioadă a carierei sale. Nu numai că s-a găsit o substanță interzisă în corpul ei, dar a și fost suspendată oficial timp de 4 ani.

După anunțul oficial al ITIA, sportiva are parte de o nouă veste proastă. Se pare că antrenorul său, Patrick Mouratoglou, ar fi interesat de o altă sportivă.

Este vorba despre noua senzație a tenisului feminin mondial, americanca Coco Gauff. În vârstă de 19 ani, ea a reușit să se claseze pe locul 3 în clasamentul WTA.

Patrick Mouratoglou a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei pentru reușitele avute. De altfel, el consideră că unele dintre reușitele sale sunt datorită lui. Sportiva a trecut pragul academiei sale în urmă cu nouă ani.

„Cred că cel mai impresionant a fost modul în care a gestionat mental finala. Chiar dacă nu începuse bine și Aryna lovea puternic, a scos-o la capăt. Să întorci un astfel de meci e incredibil.

Coco a venit în academia mea la 10 ani pentru a fi testată. A fost impresionantă. Făcem mereu teste fizice, meciuri, dar și un interviu față în față. Voiam să văd câtă încredere avea. La 10 ani mă privea în ochi, iar eu puneam întrebări complicate, voiam să înțeleg ce poate. De obicei, toți copiii spuneau că vor să fie numărul 1 mondial, să câștige Grand Slam-uri, ea nu spunea asta”, spunea el.

Antrenorul Simonei Halep, impresionat de Coco Gauff

Antrenorul Simonei Halep mai spune că americana a făcut istorie încă de la o vârstă fragedă. El a amintit că ea a jucat în finala juniorilor la 13 ani jumătate.

„Apoi, la 14 ani, a jucat la Rolad Garros. Patrick Mouratoglou a mai spus că surorile Williams au inspirat mulți sportivi.

Coco a făcut istorie de când era un copil. La 13 ani jumătate juca finala juniorilor, la 14 ani se impunea la Roland Garros. A avut atâtea rezultate mari încă din copilărie. Mereu a avut o presiune mare pe umeri. A învățat cum să o gestioneze.

Cred că surorile Williams au inspirat mulți sportivi afro-americani. Ele au deschis o mare fereastră pentru oamenii de culoare în acest sport”, spune el.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate