News

O nouă campanie CCC cu Selly în prim plan. Ce brand-uri de încălțăminte se găsesc în celebrele magazine acum

O nouă campanie CCC cu Selly în prim plan. Ce brand-uri de încălțăminte se găsesc în celebrele magazine acum

Cerul este limita? Nu de această dată! Pentru unii imaginația nu are limite. Printre aceștia se află și Selly, emblemă pentru generația tânără, care, în cea mai recentă campanie CCC, invită toți iubitorii stilului sport într-o aventură unică, pe un tărâm verde, de basm.

Dincolo de munți, dincolo de păduri, în locul unde realitatea se transformă într-un basm și limitele nu au sfârșit, exact ca imaginația tinereții… Pe un pământ fermecat, plin de aventuri unice, stil și întâlniri pline de inspirație. CCC invită aici toți iubitorii de stil urban sport pentru a face cunoștință cu un idol al generației tinere. Bine ați venit la Wonderland!

Culori pastelate, nori pufoși și un teren de golf sunt doar câteva dintre elementele ce fac parte din atmosfera Wonderland. CCC depășește granițele imaginației, invitând pe toată lumea într-un spațiu magic, unde Selly – creator de conținut și vlogger de succes – așteaptă. Urmărit de peste 6 milioane de fani pe Youtube, Instagram și TikTok, artistul a devenit ambasador global al campaniei de promovare a brandurilor sport disponibile la CCC. Printre ofertele de produse se regăsesc încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii de la branduri de top: Reebok, Puma, Champion, New Balance, Sprandi, Kappa, Vans.

Prezența unei tinere vedete este un alt semn de apropiere a brandului cu Generația Z. La fel ca Alice care aleargă după Iepurele Alb, iubitorii de confort își pot urmări influencerul favorit pe drumul aventurii în Wonderland. Pe parcurs îi vor aștepta surprize inedite și vor fi încântați de modelele de încălțăminte sport în tendințe pentru sezonul care vine.

Atmosfera magică din Wonderland a fost surprinsă prin lentila lui Hans Neumann. Fotograful de origine peruană s-a antrenat alături de Mario Tiestino însuși. Neumann se deplasează constant între Europa și New York, realizând shooting-uri și campanii de modă pentru publicații și branduri de top, precum J. Crew, Michael Kors, NET-A-PORTER, Gabriela Hearst și Ralph Lauren.

Produsele sunt disponibile în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate