News

Nicoleta Luciu revine! Dar NU la Antena 1, așa cum credea toată lumea! Cu ce se va ocupa vedeta de acum

Nicoleta Luciu revine Dar NU la Antena 1 așa cum credea toată lumea Cu ce se va ocupa vedeta de acum

Nicoleta Luciu a fost mulți ani una dintre vedetele de top ale PRO-ului, însă după ce a născut tripleții, aceasta s-a retras din showbiz și s-a mutat alături de soțul său, Zsolt Csergo la Miercurea Ciuc. Anul trecut s-a zvonit că cei doi urmează să divorțeze, dar amândoi au infirmat zvonurile. Și până acum nu s-a anunțat nimic oficial legat de acest subiect.

Nicoleta Luciu semnase cu Antena 1 pentru Asia Express, dar analizele medicale destul de proaste ale acesteia au întors-o din drum. Însă cum primise deja ceva bani înainte de începerea filmărilor, aceasta a rămas practic datoare trustului Intact. Și din acest motiv, ea a apărut la iUmor și la Prețul cel bun.

Mulți credeau că Nicoleta Luciu va continua pe acest drum și va reveni complet în showbiz. Doar că de ceva timp nu s-a mai auzit nimic de ea și viața ei continuă ca și până acum.

Ce va face Nicoleta Luciu în perioada următoare

Designerul Liza Panait în schimb a anunțat că vedeta va reveni în curând pe scenă pentru că va fi model pentru ultima ei colecție. Aceasta colaborează cu Nicoleta Luciu de mulți ani și spune despre aceasta că este o adevărată profesionistă.

Nu trebuie uitat că în trecut vedeta a fost Miss România și a activat mult timp ca și fotomodel. Apoi a fost cooptată în echipa celebrei Teo Trandafir, care atunci era la PRO TV și ulterior a devenit actriță de telenovele.

Acum au trecut aproape zece ani de când ea a dispărut din peisajul monden, însă televiziunile încă o caută. Doar că se pare că Nicoleta Luciu ar cere foarte mulți bani și cum trăim în era în care vedetele își vând foarte scump imaginea pe Instagram, imagine făcută datorită aparițiilor TV, televiziunile nu vor să mai plătească sume prea mari pentru prezentarea unui show de exemplu.

Așa că Nicoleta Luciu rămâne încă șomeră, pentru că în prezent singura ei sursă de venit o reprezintă soțul său.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate