News

Monica Tatoiu a devenit iubita celebrului Florin Călinescu. Detalii intime despre cei doi au fost făcute publice. Toată lumea a rămas mască

Monica Tatoiu a devenit iubita celebrului Florin Călinescu. Detalii intime despre cei doi au fost făcute publice. Toată lumea a rămas mască

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din România. Totuși, sunt puțini cei care știu că ea a avut o relație cu celebrul Florin Călinescu.

Monica Tatoiu și Florin Călinescu au fost colegi de clasă la Liceul Iorga din Timișoara. Cei doi au început să formeze un cuplu la începutul anilor 70.

Din nefericire, relația celor doi nu a ținut decât până la finalul liceului, deoarece Monica Tatoiu și Florin Călinescu și-au ales două drumuri complet diferite în viață.

În timp ce fostul jurat de la ”Românii au talent” a luat-o pe calea actoriei, ea a mers către matematică. Astfel, ea a terminat Facultatea de Matematică, iar mai apoi a fost profesoară în acest domeniu timp de 10 ani.

Ulterior, vedeta s-a îndreptat către afaceri, dar nu înainte de a deveni doctor în matematică la Universitatea din Iași, în 1990.

În timpul facultății, ea a fost într-o relație cu Radu Stoenescu, asistent la Politehnică. Chiar dacă s-au căsătorit în anul 1977, cei doi au divorțat după trei luni.

Monica Tatoiu nu s-a lansat în politică

Monica Tatoiu a mai fost prezentă și în emisiuni televizate, acolo unde și-a exprimat părerile, neținând cont dacă erau sau nu controversate.

Ea a fost invitată, la un moment dat, într-o emisiune a lui Teo Trandafir, acolo unde a vorbit despre regretele din viață.

”Au fost două sau trei chestii pe la 23 de ani pe care nu le-aș mai repeta, dar la 23 de ani ești atât de iresponsabilă… Monica Tatoiu e rezultatul a 60 de ani de experiențe sus jos. Dacă intram în politică, auzeați despre mine niște lucruri și ați fi văzut niște… Asta e motivul pentru care nu am intrat în politică”, povestea ea.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate