News

Cristina Ciobănașu a făcut totul public. A înșelat-o Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, cât timp erau în relație? Detalii secrete au fost expuse abia acum

Cristina Ciobănașu a făcut totul public. A înșelat-o Vlad Gherman cu Oana Moșneagu cât timp erau în relație Detalii secrete au fost expuse abia acum
13 feb. / 10:54

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit acum ceva vreme, iar fiecare dintre ei și-a regăsit fericirea în brațele altei persoane. 

Mulți au rămas surprinși în momentul în care au aflat că Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu, care era totodată colega celor doi de platou și au început să se întrebe dacă nu cumva ea a fost motivul separării dintre cei doi.

Care este deci adevărul? Aflăm chiar de la Cristina Ciobănașu care nu a fost reținută în a dat câteva detalii despre ce s-a întâmplat în urmă cu aproape doi ani de zile.

Actrița recunoaște că a avut o discuție cu Oana Monșeagu și că nu a fost loc de resentimente. Nu, nu ea a stat în calea relației lor ci pur și simplu lucrurile nu au mai mers.

Mai mult de atât, deși Oana Moșneagu era puțin jenată să îi recunoască Cristinei Ciobănașu că formează un cuplu cu fostul ei iubit, iată că între timp, cele două s-au înțeles.

Ce au vorbit Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu

„Cu Oana a fost foarte ușor, noi am fost colege înainte să aflu că ei doi sunt împreună. Cumva, din partea ei a fost o ușoară jenă, nu voia să mă supăr eu sau ceva.

Am avut o discuție în care i-am explicat foarte frumos că eu și Vlad am mers mai departe și este normal ca el să își găsească pe altcineva, la fel cum și eu mi-am găsit pe altcineva, că nu există niciun sentiment de gelozie sau habar nu am, nu știu la ce s-a gândit ea atunci”, a povestit vedeta, pentru ego.ro.

Cristina Ciobănași mai spune că i-a urat colegei sale să fie fericită, iar de atunci, nu a mai existat nicio problemă.

„Pur și simplu i-am urat să fie relaxată și fericită. A fost un moment în care i-am explicat că nu există altfel de discuții și probleme.”, a povestit Cristina Ciobănașu, pentru ego.ro.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate