News

Ilinca Vandici, părăsită oficial de soțul său milionar. Cine este deja noua iubită a lui Andrei Neacșu. Vedeta Kanal D este extrem de afectată

Ilinca Vandici părăsită oficial de soțul său milionar. Cine este deja noua iubită a lui Andrei Neacșu. Vedeta Kanal D este extrem de afectată

Ilinca Vandici zâmbește, dar nu este zâmbetul ei. De mai bine de un an, aceasta ascunde o tristețe imensă. Deși a dat mai multe interviuri pentru care a fost făcută praf în mediul online, în care-și punea soțul pe un piedestal, acesta a părăsit-o oricum. Andrei Neacșu provine dintr-o familie extrem de bogată și este recunoscut în lumea mondenă pentru pasiunea sa de nestăpânit pentru femei.

De altfel, el a mai fost căsătorit pentru câteva luni cu Corina Bogaciu, care a divorțat de el tot din cauza infidelității. Acum bărbatul a plecat de acasă și s-a mutat într-un apartament de lux din zona de nord a Capitalei.

Ilinca Vandici a rămas să locuiască la vila lor din Tunari, alături de soacra ei și de Zian, fiul ei și al lui Andrei Neacșu. Vedeta Kanal D a încercat să țină departe de ochii presei derapajele soțului, dar jurnaliștii au aflat oricum, iar cei de la CanCan au publicat de mai multe ori detalii din căminul lor conjugal.

Așadar, Andrei Neacșu s-a mutat deja de acasă și se pare că are deja o nouă iubită. Aceasta îl vizitează des la apartamentul de lux, dar nimeni nu știe dacă este vorba despre o relație serioasă sau o pasiune trecătoare.

Ilinca Vandici refuză divorțul, dar…

Cert este că Ilinca Vandici nu-și dorește divorțul și așteaptă ca soțul său să revină la familie, doar că acesta pare că iubește prea mult viața de burlac. Jurnaliștii de la CanCan spun că vedeta Kanal D a plecat în Mexic alături de partenerul ei de viață la sfârșitul anului trecut pentru a încerca să se reconecteze, dar totul a mers prost între ei.

Ilinca Vandici încearcă să-și țină tristețea departe de fani. Aceasta își continuă proiectele sale profesionale, atât cu Kanal D2, cât și cele din online cu podcastul său și lucrurile merg bine. Însă drama din interiorul familiei a măcinat-o destul de mult.

Recent ea a plecat în Dubai pentru câteva zile doar alături de micuțul său, Zian și s-a întors și mai tristă decât a plecat, semn că relația ei nu prea mai are șanse de a fi salvată.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate