News

Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici? Șefii Kanal D au decis: cine va prezenta Bravo, ai stil! și când începe noul sezon

Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici Șefii Kanal D au decis cine va prezenta Bravo ai stil și când începe noul sezon

Fanii emisiunii ”Bravo, ai stil” trebuie să știe neapărat ultimele detalii legate de aceasta. Ilinca Vandici deja a vorbi despre noul sezon.

Anul trecut, șefii de la Kanal D au anunțat că emisiunea ”Bravo, ai stil” va continua și în acest an cu un nou sezon.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a fost invitată în emisiunea ”Bară la bară”, moderată de Mihai Hînda la Radio Impuls. Acolo, vedete a scos la iveală câteva detalii despre emisiunea de la Kanal D.

Prezentatoarea TV a precizat că încă de anul trecut este deschis castingul și deja au aplicat peste 700 de persoane.

„Este castingul deschis încă de anul trecut. Acest sezon o să fie fără celebrități, asta înseamnă că orice doamnă și domnișoară care își dorește să strălucească și să fie în lumina reflectoarelor trebuie să vină să ne cunoască și să se bucure de experiența asta absolut fabuloasă pe care o dă acest show fenomen.(…) Pot să spun așa din casă că deja sunt înscrise 700 de persoane. Castingul încă este deschis”, spune Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici: Al 8-lea sezon vine cu o energie foarte bună

Tot la Radio Impuls, Ilinca Vandici a mai spus că noul sezon, al optulea la număr, vine cu o energie foarte bună. Ea a mai spus că, după părerea ei, noul sezon este un fel de întoarcere la rădăcini.

”Este al 8-lea sezon și vine cu o energie foarte, foarte bună și mi se pare că este un fel de reîntoarcere la rădăcini. În ultimele sezoane au fost cu celebrități, acum ne întoarcem la început și ne place enorm. Sunt atât de multe femei superbe în țara asta cu un potențial fantastic, chiar dacă nu sunt pasionate de modă.

Moda asta se învață pentru că nici eu nu eram strălucită în modă. Îmi plăcea să mă îmbrac și să-mi cumpăr haine, dar nu știam mare lucru. Am învățat în timp ce am stat și i-am ascultat pe jurați în fiecare ediție. Am învățat foarte multe lucruri, iar acum îmi este foarte ușor când merg la cumpărături și îmi aleg ce mi se potrivește”, mai spune vedeta de la Kanal D.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate