News

Cine este Dragoș Bucur cu adevărat? Detalii neștiute despre juratul de la Românii au talent. Cum a fost surprinsă și soția sa, Dana Nălbaru

Cine este Dragoș Bucur cu adevărat Detalii neștiute despre juratul de la Românii au talent. Cum a fost surprinsă și soția sa Dana Nălbaru
10 feb. / 15:30

Dana Nălbaru a dat marea lovitura în afaceri, iar Dragoș Bucur, juratul de la Românii au talent este și el implicat. 

Dana Năblaru a fost solista trupei Hi-Q și făcea furori la începutul anilor 2000. Între timp însă, artista a renunțat complet la muzică, s-a concentrat pe creșterea copiilor, iar mai mult de atât, a dat și lovitura în afaceri în ultima perioadă.

Dragoș Bucur și Dana Năblaru și-au deschis o brutărie artizanală în zona Otopeni. Alături de angajații lor, cei doi soți muncesc și ei din greu, astfel încât lucrurile să fie perfecte, scriu cei de la click.ro.

Artista spre exemplu robotește zi de zi la noua ei afacere. Și nu, nu este doar o antreprenoare ci totodată și o persoană care nu se dă înlături când vine vorba de muncă.

Dana Năblaru cară produsele de la brutărie cu mașina personală, conform celor de la click.ro, semn că își dorește să se implice cât se poate de activ în afacerea ei.

Iar sursa citată mai scrie și că produsele pe care cuplul le comercializează nu sunt deloc pentru orice buzunar. Acestea sunt de calitate bio, așa că prețul este și el destul de piperat, așa că cei care ajung la brutăria Danei Năblaru și a lui Dragoș Bucur trebuie să știe ce vor găsi acolo.

Dragoș Bucur suferă de diabet

Cum a apărut însă ideea acestei brutării? S-ar părea că afecțiunea de care suferă juratul de la Românii au talent a inspriat-o pe Dana Năblaru când a venit vorba de afaceri.

Dragoș Bucur suferă de diabet, de aproape 20 de ani și este nevoit să își facă injecții cu insulină. De asemenea, actorul nu are voie să consume zahăr, așa că Dana Năblaru a avut grijă să îi prepare soțului său doar produse speciale pentru cei care suferă de diabet.

Aceleași produse le regăsim și în brutăria cuplului, astfel că cei care suferă de această afecțiune se pot bucura la rândul ei de dulciuri, dar și de alte produse de panificație delicioase.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate