News

Câte clase are de fapt Theo Rose. Puțini știu aceste detalii despre iubita lui Anghel Damian

Câte clase are de fapt Theo Rose. Puțini știu aceste detalii despre iubita lui Anghel Damian
15 feb. / 08:47

Theo Rose s-a făcut remarcată în rândul artiștilor din România încă de acum câțiva ani, însă anul trecut a cunoscut apogeul carierei sale din toate punctele de vedere.

Deși a format un cuplu ani buni cu Alex Leonte, actrița s-a despărțit vara trecută de iubitul ei și s-a cuplat cu Anghel Damian, alături de care așteaptă și copil în doar câteva luni.

Între timp, lucrurile s-au aranjat în viața lui Theo Rose mai bine decât și-ar fi imaginat chiar și ea. A devenit jurat la Vocea României alături de Smiley, a obținut un rol important în serialul Clanul, al cărui regizor este chiar iubitul ei și iată că acum se bucură și de experiența de a deveni mamă pentru prima oară.

Mulți se întreabă însă ce studii are Theo Rose, având în vedere că vedeta este implicată și în domeniul muzical, dar și în actorie. Aflați că din punct de vedere educațional, artista nu a avut prea mare ”noroc”, sau așa putem spune.

Cântăreața și actrița din serialul Clanul a urmat cursurile Liceului de Muzică “Dinu Lipatti” din Capitală, la specializarea Pedagogie Muzicală, pe care le-a încheiat cu o medie de 9,50.

Ce facultate a terminat Theo Rose

După liceul și-a dorit să dea la actorie, pentru că simțea că a învățat destule despre muzică, însă lucrurile nu s-au aranjat așa cum și-ar fi dorit ea.

În podcastul lui Cătălin Măruță, artista a dezvăluit că nu a intrat din prima la actorie din cauza traficului din București. A întârziat 5 minute și tocmai din acest motiv nu a putut fi primită în sala de examen.

„Am plecat de acolo plângând, m-am oprit la prima biserică, plângeam cu suspine, era visul meu năruit”, a mai spus artista.

Dar pentru că visa să fie actriță, Theo Rose nu s-a lăsat bătută și s-a înscris la Universitatea “Spiru Haret”, unde a intrat prima la secția de actorie. Din păcate, spre ghinionul ei această secție s-a desființat și i s-a oferit posibilitatea să se mute la secția de muzică.

Astfel, într-un final Theo Rose a absolvit facultatea și a susținut examenul de licență, însă iată că diploma nu i-a mai folosit deloc.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate