News

Ce vârstă și ce studii are de fapt celebra Irina Fodor? Prezentatoarea de la America Express ascunde un mare secret

Ce vârstă și ce studii are de fapt celebra Irina Fodor Prezentatoarea de la America Express ascunde un mare secret

Irina Fodor prezintă acum emisiunea ”America Express” de la Antena 1. Vedeta are parte numai de succes pe partea profesională, însă nici în viața privată nu stă rău.

Irina Fodor este o prezență extrem de plăcută pe micul ecran, cu toate că sunt și guri rele care spun că nu. Vedeta este cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunile de la Antena 1, atunci când aceasta a fost însărcinată.

Chiar dacă a apărut destul de des la TV în ultima perioadă, puțini sunt cei care știu ce studii are aceasta. Irina Fodor a absolvit Colegiul Național ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Buzău, apoi a venit în București pentru continuarea studiilor.

Ea a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadru Universității București.

După terminarea studiilor, Irina Fodor a cochetat cu modelling-ul și a făcut și figurație. Ulterior, ea a fost și moderatoarea unei emisiuni difuzată pe Acasă TV.

Irina Fodor are succes și pe plan personal

Toată lumea știe că Irina Fodor și Răzvan Fodor formează un cuplu, însă frumoasa brunetă în vârstă de 33 de ani ascunde un mare secret, iar acela ar fi că este cu 14 ani mai tânără decât soțul ei.

Într-un interviu anterior, Răzvan Fodor a povestit cum s-a întâlnit cu soția lui.

”Ea era studentă şi făcea figuraţie la Buftea. M-am oferit să o duc acasă şi m-a refuzat. După trei luni, m-a sunat să mă felicite de ziua mea. M-am dus la ea la cămin şi am rugat-o să coboare ca să stăm de vorbă. De atunci, o lungă perioadă, am avut un traseu prestabilit: după ce terminam filmările, treceam prin faţa căminului ei şi stăteam la poveşti.

Două luni mai târziu, i-am propus să mergem în vacanţă în India. A cedat. (Zâmbeşte) Când ne-am întors, ne-am mutat împreună”, a povestit el.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate