News

Adio Andreea Bălan! Schimbare majoră la America Express. Ce se întâmplă și cu Andreea Antonescu

Adio Andreea Bălan Schimbare majoră la America Express. Ce se întâmplă și cu Andreea Antonescu
13 feb. / 18:00

America Express continuă, iar probele devin din ce în ce mai dificile, lucru resimțit în rândul concurenților. Ediția din weekend însă i-a cam pus pe mulți pe gânduri, în special pe Andreea Bălan.

În cea mai recentă ediție de la America Express, Irina Fodor le-a oferit concurenților toate informațiile din Guatemala pe care trebuie să le știe.

Mai departe, fiecare pereche a fost nevoită să își depășească limitele psihice doar și fizice, pe un traseu destul de deficit. Dacă unii sau descurcat cu brio, iată că alții au cam întâmpinat dificultăți.

Primii care au ajuns la Irina Fodor au fost Puya și Melinda, Jean și Dinu Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cordea. Ei sunt cei care se vor întrece și pentru avantajul suprem.

Surprinzător a fost însă faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu, care sunt extrem de ambițioase, nu au reușit din păcate să ajungă la timp, lucru care evident că le-a enervat la culme pe cele două artiste care au dat tot ce au avut mai bun încă de la începutul competiției.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, out de la America Express?

Mai departe,  cele trei echipe au fost nevoite să dezlege modelul unei piramide legate cu sfoară, în timp ce și concurenții sunt legați cu sfoară. În același timp, în cea de a doua etapă a urmat construirea din bucăți a unei piramide conform modelului.

Puya și Melinda au fost desemnați câștigători de Irina Fodor, pentru că au reușit să termine misiunile mult mai repede decât colegii lor și au obținut avantajul mult dorit.

Cătălin Bordea a fost impresionat de rapiditatea celor doi. ”Ne-au spulberat nouă toate chestiile”, a spus Cătălin Bordea. Ce se întâmplă totuși cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu? Cele două vedete par că nu mai sunt în formă, în ciuda ambiției de la început pentru care au fost și criticate de colegii lor.

Se termină America Express pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu în curând? Vom afla asta de abia în următoarele ediții.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate