News

METEO. Vremea se schimbă din nou. Se revine la hainele groase. La cât vor ajunge temperaturile în următoarele zile. Prognoza ANM a fost actualizată

METEO. Vremea se schimbă din nou. Se revine la hainele groase. La cât vor ajunge temperaturile în următoarele zile. Prognoza ANM a fost actualizată

METEO. ANM nu aduce vești prea bune. Cei care vor să ajungă la munte sau pe litoral ar fi bine să își ia umbrelele, pentru că ploile se țin în lanț.

Meteorologii de la ANM au publicat prognoza meteo pentru următoarele zile. Se anunță o vreme haotică până vineri, dar și în acest weekend. Ploile nu lipsesc nici ele.

Astfel, conform prognozei meteo publicate de ANM, pe litoral, dar și în zona Dobrogei, vremea va fi frumoasă în primele părți ale zilei. Temperaturile maxime ating chiar și 26 de grade până vineri, iar în weekend ajung și la 28.

Minimele pe de altă parte se vor situa între 11 și chiar și 18 grade, mai spun meteorologii. Vestea proastă este că spre amiază, dar și seara, ploile ar putea începe.

Cele mai mari șanse de ploaie sunt așteptate în weekend, în intervalul 15-18 iunie, arată prognoza meteo ANM. De asemenea, nu ar fi excluse nici ploi scurte până atunci.

METEO. Cum va fi vremea la munte. Prognoza ANM

Românii care vor să meargă la munte ar fi bine să își ia haine groase, dar și umbrele de ploaie. Prognoza meteo ANM arată că temperaturile maxime se vor situa între 12 și 18 grade.

De cealaltă parte, minimele vor ajunge la 6 și chiar 10 grade în acest weekend. Cât despre ploi, meteorologii anunță o probabilitate de averse destul de ridicată până la finalul săptămânii, în special seara și după amiază.

Nici cei din Muntenia nu scapă de ploi. În perioada 17-20 iunie sunt așteptate averse consistente spre lăsarea serii. În ceea ce privește temperaturile, maximele ating chiar și 30 de grade în weekend.

Valorile termice minime pe de altă parte se vor situa între 14 și 16 grade în următoarea perioadă, mai arată prognoza meteo publicată de cei de la ANM.  Astfel, se pare că avem un început de vară plin de fenomene meteorologice extreme.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate