News

METEO. Val fierbinte peste România de miercuri, 20 septembrie. ANM a modificat prognoza din nou. Ce temperaturi ne așteaptă în toată țara

METEO. Val fierbinte peste România de miercuri 20 septembrie. ANM a modificat prognoza din nou. Ce temperaturi ne așteaptă în toată țara

METEO. ANM a modificat prognoza meteo de miercuri, 20 septembrie. Un val fierbinte lovește România, iar temperaturile vor fi extrem de ridicate.

ANM a anunțat ce se întâmplă cu vremea de miercuri, 20 septembrie. Se pare că temperaturile cresc, astfel că se vor situa peste normalul acestei perioade.

Pe de altă parte, vor fi și zone lovite de un val de fenomene meteo extreme. În zonele montane, dar și în nord, centrul și în sud-vestul și în vestul țării sunt așteptate ploi torențiale.

De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, miercuri 20 septembrie. În ceea ce privește temperaturile maxime la nivel național, acestea ating 29 de grade.

La polul opus, valorile termice minime se vor încadra între 9 și 18 grade. Și pe litoral se anunță o vreme extrem de caldă la mijlocul săptămânii.

METEO. Ce se întâmplă cu vremea de miercuri, 20 septembrie. Prognoza ANM actualizată

„Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și averse, pe alocuri însoțite și de descărcări electrice, în special după-amiaza, local la munte și pe suprafețe restrânse în vest, sud-vest, nord și centru; izolat vor fi posibile cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat”, arată prognoza meteo publicată de ANM.

Și în București se anunță o vreme frumoasă, sâmbătă, 20 septembrie. Conform prognozei meteo publicate de ANM, în Capitală avem temperaturi extrem crescute față de normalul acestei perioade.

Astfel, la mijlocul săptămânii cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Cât despre valorile termice, ANM anunță maxime de până la 28 de grade în București.

În timpul nopții în schimb, temperaturile vor scădea destul de tare. Astfel, temperaturile minime se vor încadra între 13-15 grade, mai arată meteorologii de la ANM. Iar o vreme caldă ne așteaptă și în următoarele zile.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate