News

METEO. Val fierbinte peste România de luni, 8 aprilie. Prognoza ANM, modificată total. Ce se întâmplă cu vremea

METEO. Val fierbinte peste România de luni 8 aprilie. Prognoza ANM modificată total. Ce se întâmplă cu vremea

METEO. Un val fierbinte lovește România de luni, 8 aprilie. Meteorologii de la ANM au modificat prognoza și anunță o vreme complet neașteptată pentru această perioadă.

ANM a modificate prognoza meteo. Cum va fi vremea luni, 8 aprilie? Un val fierbinte se resimte la nivel național, iar temperaturile vor crește destul de tare.

Conform meteorologilor de la ANM, de luni, 8 aprilie, temperaturile vor ajunge chiar și până la 27 de grade în anumite zone ale țării. Totuși, vântul ar putea sufla destul de tare atât la munte cât și în zonele din sudul Banatului.

Și se pare că vremea caldă nu ține doar luni, 8 aprilie, ci chiar și până la finalul săptămânii. ANM precizează că temperaturile vor scădea după data de 15 aprilie. Până atunci, ne bucurăm de o vreme destul de caldă.

METEO. Ce se întâmplă cu vremea de luni, 8 aprilie. Prognoza ANM, modificată

„Pe parcursul săptămânii viitoare vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în jumătatea de vest.

Cerul va fi variabil în primele zile, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului dar și în zonele montane. O posibilă răcire ar fi de așteptat să se producă de la mijlocul acestei luni începând cu vestul, centrul și nordul țării”, anunţă specialiştii ANM.

ANM a mai publicat de asemenea și prognoza meteo pentru perioada 8 – 15 aprilie. Ce ne așteaptă săptămâna viitoare? Meteorologii spun că temperaturile vor fi cu mult mai ridicate decât normalul perioadei în următoarele 7 zile, în toată țara.

Va ploua însă? În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice. Rămâne de văzut se va întâmpla după 15 aprilie. Un lucru este cert și anume că în această săptămână ne vom bucura de căldură.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate