News

METEO. Val de ploi și grindină de marți, 11 iunie. Prognoza ANM, modificată iar. Prăpăd în aceste zone

METEO. Val de ploi și grindină de marți 11 iunie. Prognoza ANM modificată iar. Prăpăd în aceste zone

METEO. ANM anunță o vreme complet neașteptată de marți, 11 iunie. Pe lângă valul de caniculă se anunță și o serie de fenomene extreme în mai multe zone din țară.

ANM a modificat prognoza meteo pentru marți, 11 iunie. Avem o vreme extrem de caldă, iar pe lângă asta, fenomenele extrem reapar și ele în mai multe regiuni.

Astfel, conform prognozei meteo ANM modificate, avem ploi și descărcări electrice în nordul, dar și în nord-estul țării. Aici va fi prăpăd, iar cantitățile de apă vor fi ceva mai însemnate.

De asemenea, se anunță și grindină în aceleași zone, dar și un vânt ceva mai puternic în timpul ploilor. Cel mai probabil vor fi emise și alte avertizări, în funcție de intensitate.

În ceea ce privește temperaturile de marți, 11 iunie, ANM anunță că maximele la nivel național se vor încadra între 37 și 26 de grade. De cealaltă parte, minime ating undeva între 21 și 10 grade.

METEO. Vreme instabilă, marți, 11 iunie. Prognoza ANM modificată

Vremea va fi în continuare cãlduroasã, local canicularã în sud şi sud-est, cu disconfort termic ridicat, iar în celelalte regiuni, valorile termice se vor menţine peste cele specifice acestei datei. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri, averse şi descãrcãri electrice în nordul, nord-estul şi parţial în centrul ţãrii şi pe alocuri în rest.

Vor fi posibile cantitãţi de apã mai însemnate şi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 37 de grade, iar cele minime între 10 şi 21 de grade”, arată prognoza meteo ANM modificată.

Vremea în București, marți, 11 iunie, va fi extrem de caldă. Disconfortul termic va fi accentuat în Capitală, însă asta nu înseamnă că ploile se opresc și ele.

Meteorologii de la ANM spun că în a doua parte a zilei vântul va sufla puternic, iar ploile lovesc și ele. Cât despre temperaturi, maximele de pe parcursul zilei vor fi de 37 de grade, iar minimele se vor încadra între 17 și 20 de grade.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate