News

METEO. Val de ploi peste România de miercuri, 3 aprilie. Prognoza ANM, modificată total. Unde va fi prăpăd

METEO. Val de ploi peste România de miercuri 3 aprilie. Prognoza ANM modificată total. Unde va fi prăpăd
Photo by Todd Diemer on Unsplash

METEO. ANM anunță că un val de ploi lovește România de miercuri, 3 aprilie. Prognoza a fost modificată, astfel că ne așteaptă un val de fenomene extreme.

ANM a modificat prognoza meteo și se pare că vremea de miercuri, 3 aprilie, va fi una destul de haotică. Temperaturile vor continua să fie ridicate, însă mai scăzute decât în weekend.

Totodată, începe și un val de fenomene extreme. Este vorba despre ploi, dar și precipitații mixte. Conform prognozei meteo ANM modificate, se anunță ploi în zonele montane și submontane.

Spre lăsarea serii încep ploile și în nord vest, dar și în vest, iar în restul teritoriului sunt așteptate de asemenea ploi slabe. La munte situația este și mai ciudată pentru luna aprilie, având în vedere că sunt așteptate precipitații mixte.

În ceea ce privește temperaturile de miercuri, 3 aprilie, ANM anunță maxime care se vor încadra între 15 și 23 de grade. De cealaltă parte minimele se vor încadra între 4 și 11 grade, cel mă frig fiind în estul Transilvaniei.

METEO. Vremea se schimbă de miercuri, 3 aprilie. Prognoza ANM modificată

„Valorile termice se vor situa ușor peste cele normale în această perioadă din an în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și va ploua local -ziua în zonele montane și submontane, iar noaptea în regiunile vestice și nord-vestice, iar în restul teritoriului ploi slabe se vor semnala izolat.

Vor fi mai ales averse, pe arii restrânse vor fi posibile descărcări electrice, iar la altitudini foarte mari la munte vor fi și precipitații mixte. Vântul va fi în diminuare față de intervalul precedent, totuși va mai avea intensificări ziua la munte, în special în Carpații Orientali, local în nord, nord-est și centru și pe spații mici, trecător, și în restul țării”, arată prognoza meteo ANM modificată.

Vremea în București va fi caldă, dar temperaturile scad față de cele de luni. Conform prognozei meteo publicate de ANM, vremea de miercuri, 3 aprilie, va fi instabilă.

Astfel, cerul va fi temporar înnorat, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime din Capitală ating 22 de grade, iar minimele din timpul nopții scad până la 9-10 grade.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate