News

METEO. Val de ninsori și fenomene extreme vineri, 19 aprilie. Prognoza ANM s-a modificat. Prăpăd în aceste zone

METEO. Val de ninsori și fenomene extreme vineri 19 aprilie. Prognoza ANM s-a modificat. Prăpăd în aceste zone

METEO. ANM anunță un val de ninsori și fenomene extrem de vineri, 19 aprilie. Prognoza a fost modificată și se pare că vremea o ia razna complet la final de săptămână.

ANM a modificat prognoza meteo pentru vineri, 19 aprilie. După valul fierbinte din weekend, vremea se răcește. Avem ninsori, ploi, dar și precipitații mixte în unele zone.

Conform prognozei meteo publicate de ANM, în zonele montane înalte sunt așteptate ninsori și lapoviță. Aici va fi prăpăd.  În zonele ceva mai joase avem însă ploi.

Vântul va sufla ceva mai tare în a doua parte a zilei de vineri, 19 aprilie. Și pe litoral o să se resimtă o furtună destul de puternică, arată ANM.

În ceea ce privește temperaturile, maximele de vineri, 19 aprilie, se vor încadra la nivel național între 9 și 18 grade. De cealaltă parte, pe timpul nopții ne apropiem de pragul înghețului.

Prognoza ANM modificată arată că temperaturile minime se vor încadra între 0 grade și 8 grade. Va fi mai frig în zonele depresionare, iar cel mai cald pe litoral.

METEO. Vreme rece de vineri, 19 aprilie. Prognoza ANM arată ninsori și ploi

„Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil în vest şi nord-vest, dar cu înnorãri în celelalte regiuni. Pe parcursul zilei, vor fi precipitaţii locale, în general slabe, în zonele montane (la peste 1700 m ninsori şi lapoviţã, iar la altitudini mai joase predominant ploi), va ploua pe arii restrânse în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Noaptea, în regiunile sudice ploile se vor semnala pe suprafeţe mici, iar vântul va avea intensificãri temporare, în special pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã, iar la sfârşitul intervalului în nord-vest şi în centru vor fi condiţii de brumă”, anunță meteorologii de la ANM.

Vremea în București, vineri, 19 aprilie, va fi cu mult mai rece decât zilele trecute. ANM anunță maxime de până la 17 grade. Probabilitatea de ploi va fi ridicată însă în a doua parte a zilei.

Pe timp de noapte avem temperaturi scăzute de până la 5 grade mai anunță ANM. În rest, vântul va sufla slab pe timpul zilei, iar apoi moderat spre seară.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate