News

METEO. Un nou val fierbinte lovește România. La cât ajung tempearturile duminică, 14 aprilie. Prognoza ANM, modificată

METEO. Un nou val fierbinte lovește România. La cât ajung tempearturile duminică 14 aprilie. Prognoza ANM modificată

METEO. Un nou val fierbinte lovește România de duminică, 14 aprilie. La final de weekend, avem o vreme ireal de caldă, după cum anunță meteorologii de la ANM.

ANM a modificat prognoza meteo pentru duminică, 14 aprilie. Deși era așteptată o răcire a vremii, iată că se întâmplă fix opusul. Cum va fi vremea?

Conform prognozei meteo modificate de cei de la ANM, un nou val fierbinte se resimte la nivel național. Nu sunt așteptate ploi, duminică, 14 aprilie, ci din contră, o vreme extrem de caldă și plăcută.

La nivel național, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Excepție face zona din Carpații Orientali, unde pot exista anumite intensificări.

În ceea ce privește temperaturile de duminică, 14 aprilie, ANM anunță că maximele se vor situa la nivel național între 29 și 19 grade. Cele mai scăzute valori termice vor fi înregistrate în zona litoralului.

METEO. Vreme extrem de caldă de duminică, 14 aprilie. Prognoza ANM s-a modificat

Temperaturile minime în schimb ajung undeva pe la 16 grade și chiar și 6 grade în anumite zone, după cum arată prognoza meteo modificată de meteorologii de la ANM.

„Vremea va fi frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Carpaţii Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 29 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral, iar cele minime, în general, între 6 şi 16 grade”, au anunțat meteorologii.

Vremea în București, duminică, 14 aprilie, va fi una extrem de caldă. Putem spune că a venit vara în Capitală, pentru că valul fierbinte aduce temperaturi extrem de ridicate.

Conform meteorologilor de la ANM, cerul va fi variabil în Capitală duminică, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime ating 27 de grade pe parcursul zilei. De cealaltă parte, minimele din timpul nopții vor scădea până la 13 și chiar și 10 grade în Capitală.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate