News

METEO. Un nou val de aer polar peste România, marți 21 noiembrie. De când încep ninsorile și în ce regiuni. Prognoza ANM a fost modificată

METEO. Un nou val de aer polar peste România marți 21 noiembrie. De când încep ninsorile și în ce regiuni. Prognoza ANM a fost modificată

METEO. ANM a anunțat cum va fi vremea de marți, 21 noiembrie. Un nou val de aer polar lovește din plin țara noastră și aduce un val de fenomene meteo extreme.

Vremea părea că revine la normal luni. Temperaturile au început să crească, iar ploile și ninsorile au mai stagnat în anumite zone. Iată însă că acum, apar problemele.

Conform prognozei meteo publicate de ANM, un nou val de aer polar vine marți, 21 noiembrie, iar vremea se răcește. De asemenea, reîncep ninsorile, alături de ploi.

Meteorologii spun că ploile lovesc sud-vestul țării, iar în zona montană, la altitudini mari, lapovița și ninsoare vor fi prezente. În ceea ce privește temperaturile, acestea se vor menține mai ridicate.

Astfel, maximele la nivel național se vor situa între 7 și 17 grade, cel mai cald fiind pe litoral și în sudul Munteniei. De cealaltă parte, temperaturile minime se vor încadra între -1 și 9 grade, tot pe litoral, marți, 21 noiembrie.

METEO. Cum va fi vremea marți, 21 noiembrie. ANM a modificat prognoza

„În regiunile sud-vestice, valorile termice diurne vor scãdea semnificativ, cerul va fi înnorat încã de la începutul intervalului şi pe arii extinse va ploua moderat cantitativ.

În restul ţãrii, vremea va continua sã se încãlzeascã uşor, nebulozitatea se va extinde treptat, mai ales din a doua parte a zilei, iar ploile se vor semnala local şi vor fi în general slabe. În zona montanã, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat”, arată prognoza meteo publicată de ANM.

În București vremea va fi destul de caldă, însă vin și fenomene meteo extreme. Conform meteorologilor de la ANM, vremea de marți, 21 noiembrie va fi haotică în Capitală.

Temperaturile maxime ating 16 grade, iar minimele se vor situa între 6-7 grade, cu mult peste normalul acestei perioade. În a doua parte a zilei însă, încep ploile.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate